Povezane vesti
Migrantska kriza je oslikana kroz pesmu „Banović Strahinja”
Politika 24.02.2022
Film „Strahinja Banović”, koji ima premijeru 25. februara na otvaranju FEST, kao i o mjuziklu „Jadnici” bili su povod za razgovor sa glumcem Nebojšom Dugalićem koji je bio gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor. Dugalić je rekao da… »
Ekipa filma „Strahinja Banović“ na okupu u Beogradu, prava otkupljena i za SAD
N1 Info 24.02.2022
"Veliko zadovoljstvo je da baš naš film otvara FEST", rekao je Stefan Arsenijević povodom predstojeće premijere filma “Strahinja Banović” koji je režirao, 25. februara u 19:30 u Kombank dvorani, na otvaranju jubilarnog 50. FEST-a. Na… »
Arsenijević povodom premijere filma „Strahinja Banović“: Pričao sam sa migrantima i video da liče na mene
Danas 24.02.2022
Migranti su u medijima prikazani kao statistički brojevi, a oni su samo ljudi kao i mi, ukazao je reditelj filma „Strahinja Banović“ Stefan Arsenijević, čiji film otvara ovogodišnji filmski festival FEST. Reditelji jedan od scenarista filma… »
Vesti dana »

Sahrana stradalih u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 1 satjoš 22 povezane

Denver bez Jokića nije ni za plej-in: Rutina Lejkersa nad Nagetsima! (video)
Hot sport pre 18 minutajoš 16 povezanih

Dženesis kaže da nije LRAD, ali se poziva na Earshot da nečim jeste pucano na demonstrante u Beogradu
N1 Info pre 43 minutajoš 13 povezanih