Povezane vesti
Dobila sam otkaz zbog korseta i golotinje! Suzana Mančić o najvećem skandalu u karijeri - Vređali su me, govorili svašta
Mondo 24.02.2022
Suzana Mančić kaže da je tokom svoje karijere rušila tabue. Suzana Mančić kaže da je tokom svoje karijere rušila tabue. Voditeljka Suzana Mančić je jedno od najpoznatijih imena jugoslovenske scene, a nadimk "Loto devojka" koji je dobila zbog čuvene igre… »
Dobila sam otkaz zbog golotinje! Suzana Mančić se prisetila velikog skandala, zbog ovog su je svi osuđivali!
Kurir 24.02.2022
Suzana Mančić (65) svojevremeno je bila "Loto devojka", a sada se prisetila tog perioda i naglasila da joj put nije bio nimalo lak. Ona je priznala da su je često osuđivali zbog multitalentovanosti, ali i zaključila da je u mnogim stvarima bila pionirka… »
Vesti dana »

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 20 minutajoš 8 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 15 minutajoš 4 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana