Povezane vesti
Delovi grada bez vode danas
Dnevnik 25.02.2022
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti Adice i deo Kamenjara. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred PU „Radosnica“ u Smederevskoj ulici u Adicama. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do… »
Novi Sad: Bez vode do 16 sati Adice i deo Kamenjara
RTV 25.02.2022
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti Adice i deo Kamenjara, saopštilo je novosadsko Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija. Kako se napominje u saopštenju, cisterna sa pijaćom vodom biće… »
Deo Futoga bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 25.02.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo Železničke ulice (od Ulice Nade Dimić do Plante) u Futogu. Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Grbavice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 25.02.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo Puškinove ulice, od Ulice Alekse Šantića do Tolstojeve. Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Adice i deo Kamenjara bez vode
Radio 021 25.02.2022
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će biti Adice i deo Kamenjara. Isključenje je planirano od 8 do 16 sati. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred PU "Radosnica" u Smederevskoj ulici u Adicama. Postoji mogućnost da će… »
Adice i deo Kamenjara danas bez vode
Blic 25.02.2022
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži danas će bez vode od 8 do 16 sati biti Adice i deo Kamenjara. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred vrtića „Radosnica“ u Smederevskoj ulici u Adicama. Postoji mogućnost da će u toku… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi marširaju ka Beogradu - akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTV pre 24 satajoš 30 povezanih

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 9 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 11 satijoš 11 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 6 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 2 satajoš 56 povezanih