Povezane vesti

M*rš, džukelo pokvarena! Žestoka svađa Dalile i Cara trese Belu kuću, Filip je doveo do tačke pucanja, evo šta je…

M*rš, džukelo pokvarena! Žestoka svađa Dalile i Cara trese Belu kuću, Filip je doveo do tačke pucanja, evo šta je…

Kurir 25.02.2022
Naposredno nakon završetka emisije, Dalila Dragojević legla je u krevet kako bi odmorila. Tom prilikom pored nje legao je Filip Car, pa je usledio sukob. - Ti si jako teška osoba. Samo tražiš razlog da sje**š dan. To si ti, gledaš od svega samo… »
Dalila i Filip uzeli velike pare u Zadruzi: Lepi Mića ih raskrinkao, takmičari zanemeli od šoka

Dalila i Filip uzeli velike pare u Zadruzi: Lepi Mića ih raskrinkao, takmičari zanemeli od šoka

Mondo 25.02.2022
Isplivala istina o novcu Dalile i Filipa. Isplivala istina o novcu Dalile i Filipa. Dalila Dragojević i Filip Car zaradili su ogroman novac u Zadruzi, a to je pred svima otkrio Lepi Mića. Njih dvoje su na žurki ušli u kazino, a kako ih je sreća… »
DALILA I CAR zaradili ogroman novac u zadruzi: Rijaliti učesnik otkrio koja cifra je u pitanju i svi su u čudu

DALILA I CAR zaradili ogroman novac u zadruzi: Rijaliti učesnik otkrio koja cifra je u pitanju i svi su u čudu

Blic 25.02.2022
Dalila Dragojević i Filip Car zaradili su ogroman novac u kazinu na žurki, te je to Lepi Mića otkrio pred svima i mnoge ostavio u čudu. - Koliko ste ojadili kazino za žurci - glasilo je pitanje. - Prvo je ona dobijala, pa sam ja. Pa puno sam dobio… »
Otkriveno Koliko su Dalila i Car ojadili kazino na žurki! Zadrugar otkrio sve, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (video)

Otkriveno Koliko su Dalila i Car ojadili kazino na žurki! Zadrugar otkrio sve, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (video)

Kurir 25.02.2022
Lepi Mića je ustao za crnim stolom i otkrio koliko su Dalila Dragojević i Filip Car 'ojadili' kazino na žurki. - Koliko ste ojadili kazino za žurci - glasilo je pitanje. - Prvo je ona dobijala, pa sam ja. Pa puno sam dobio, pa sam podelio i nemam… »
(Video) Šok! Ispovest Dalilinog brata: "Majka Emina joj se drogira, a Husa ću isterati na ulicu iz moje kuće u Gornjem…

(Video) Šok! Ispovest Dalilinog brata: "Majka Emina joj se drogira, a Husa ću isterati na ulicu iz moje kuće u Gornjem…

Blic 24.02.2022
Brat od strica Dalile Dragojević, Fetah Avdić ex Mujić, otkrio je sve tajne svoje porodice koja intrigira region. Naime, on priznaje da je zbog bruke porodice Mujić morao da promeni prezime i da mu sada u pasošu stoji Avdić. U velikoj ispovesti za… »

Vesti dana »