Povezane vesti
Bolna sudbina mine Lazarević: Krediti, nasilje u porodici i borba sa teškom bolešću - "Bilo je maligno"
Mondo 25.02.2022
Glumic aje proživela teške godine. Glumic aje proživela teške godine. Glumica Mina Lazarević vrlo je uspešna na pozorišnim daskama, ali i malim ekranima, a njen život van scene je izuzetno težak, o tome šta je sve prošla mnogi ne znaju. Njeni problemi… »
Težak život mine Lazarević: Nasilje u braku, razvod, pa borba sa opakom bolešću: "Molila sam doktore da mi sačuvaju glas, ja…
Blic 24.02.2022
Naša glumica Mina Lazarević može da se pohvali velikim uspesima na pozorišnim daskama i malim ekranima, ali njen život van scene je bio izuzetno težak. Još od 2005. godine glumica je u kreditima, a 2015. godine doživela je i fizičko nasilje od tadašnjeg… »
Vesti dana »
Odbornici u Novom Sadu odlučuju o oduzimanju prostora Akademiji umetnosti: Studenti protestuju, gradonačelnik tvrdi da su prostorije zloupotrebljene
Danas pre 2 satajoš 39 povezanih
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
2.500 marinaca zauzima iransko ostrvo, ali to nije invazija. Kongresmen otkrio razlog zašto stiže desantni brod "USS Tripoli"? Juče viđen kod ove zemlje (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 26 povezanih
UŽIVO KRIZA NA BLISKOM ISTOKU: Hitno upozorenje Irana: Klonite se naftnih postrojenja u Saudijskoj Arabiji, UAE i Kataru
Euronews pre 10 minutajoš 48 povezanih
Požar u Paviljonu Srbije na Venecijanskom bijenalu u Đardinima: Goreo spoljašnji deo krova
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 22 povezane