Povezane vesti
Šešelj: Vučića za predsednika
Danas 25.02.2022
Ja imam nameru, pošto neću da se kandidujem i nećemo imati svog kandidata, da na ovim izborima podržim Aleksandra Vučića za predsednika, a da pozovemo narod da glasa za listu Srpske radikalne stranke (SRS) na republičkim izborima, poručio je danas u… »
Šešelj: Imam nameru da na ovim izborima podržim Vučića za predsednika
N1 Info 25.02.2022
Ja imam nameru, pošto neću da se kandidujem i nećemo imati svog kandidata, da na ovim izborima podržim Aleksandra Vučića za predsednika, a da pozovemo narod da glasa za listu Srpske radikalne stranke na republičkim izborima, poručio je u Leskovcu lider… »
Šešelj: Vučića za predsednika, važno je da pobedi u prvom krugu
Nova 25.02.2022
"Ja imam nameru, pošto neću da se kandidujem i nećemo imati svog kandidata, da na ovim izborima podržim Aleksandra Vučića za predsednika, a da pozovemo narod da glasa za listu Srpske radikalne stranke (SRS) na republičkim izborima", poručio je danas u… »
Vesti dana »
AI ili ljudi: U ovoj trci ne pobeđuje onaj ko ima najbrži algoritam nego struju, vodu i metale
Forbes pre 16 minutajoš 1 povezana
Snažan zemljotres na Kosovu dogodio se u jednoj od crvenih zona! Seizmolozi upozoravaju - žestok udar tek sledi: Ovaj deo zemlje je najugroženiji
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
"Devojka u haljini" ubila devet osoba! Masakr u školi u Kanadi: više od 25 osoba povređeno, sumnja se da je ovo motiv
Blic pre 35 minutajoš 6 povezanih