Povezane vesti
Šešelj: Vučića za predsednika
Danas 25.02.2022
Ja imam nameru, pošto neću da se kandidujem i nećemo imati svog kandidata, da na ovim izborima podržim Aleksandra Vučića za predsednika, a da pozovemo narod da glasa za listu Srpske radikalne stranke (SRS) na republičkim izborima, poručio je danas u… »
Šešelj: Imam nameru da na ovim izborima podržim Vučića za predsednika
N1 Info 25.02.2022
Ja imam nameru, pošto neću da se kandidujem i nećemo imati svog kandidata, da na ovim izborima podržim Aleksandra Vučića za predsednika, a da pozovemo narod da glasa za listu Srpske radikalne stranke na republičkim izborima, poručio je u Leskovcu lider… »
Šešelj: Vučića za predsednika, važno je da pobedi u prvom krugu
Nova 25.02.2022
"Ja imam nameru, pošto neću da se kandidujem i nećemo imati svog kandidata, da na ovim izborima podržim Aleksandra Vučića za predsednika, a da pozovemo narod da glasa za listu Srpske radikalne stranke (SRS) na republičkim izborima", poručio je danas u… »
Vesti dana »
Razoran zemljotres pogodio Filipine: Ima mrtvih, izdato upozorenje na cunami
Mondo pre 23 minutajoš 11 povezanih
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih
CIK u Prištini na osnovu 99,40% biračkih mesta: Samoopredeljenje 42,92%; Srpska lista 6,17%
RTV pre 28 minutajoš 9 povezanih
Spremite se za temperaturni šok! Danas i sutra nesnosna vrućina, a od srede totalni preokret: RHMZ popalio alarme, vreme je opasno
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Najmanje 10 migranata poginulo kada se čamac prevrnuo u blizini Malte
RTV pre 53 minutajoš 1 povezana