Povezane vesti
Košarkaš Zečević za RTS: Na moldavskoj sam granici, put je težak
RTS 25.02.2022
Aleksandar Zečević, srpski košarkaš koji se profesionalno bavi tim sportom u Ukrajini kaže za RTS da je trenutno na moldavskoj granici. On je juče krenuo iz Harkova put Srbije. Srpski košarkaš Aleksandar Zečević, koji se profesionalno bavi… »
Dug put Futožanina Aleksandra Zečevića da napusti Ukrajinu: Vozim već drugi dan, gužve su ogromne
Radio 021 25.02.2022
Futožanin Aleksandar Zečević, koji se profesionalno bavi košarkom u Ukrajini, već dva dana pokušava da napusti ovu zemlju koja se nalazi pod napadom ruskih snaga. On je iz Harkova, koji je drugi grad po veličini u Ukrajini i koji se nalazi na… »
Dug put srpskog košarkaša koji pokušava da napusti Ukrajinu: Vozim ceo dan, gužve su ogromne - nisam još ni blizu Srbije
Euronews 25.02.2022
Srpski košarkaš Aleksandar Zečević, koji se profesionalno bavi košarkom u Ukrajini, već dva dana pokušava da napusti ovu zemlju koja se nalazi pod napadom rukih snaga. "Vozio sam juče ceo dan kroz Ukrajinu i zbog ogromne gužve nisam još ni blizu… »
Vesti dana »

VIDEO: Neposredno pre upotrebe zvučnog topa policajci užurbano odlaze sa lokacije
Radio 021 pre 1 satjoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 40 minutajoš 197 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 58 minutajoš 22 povezane