Povezane vesti
"Bože, sačuvaj živote onih koji su SAD u opasnosti": Miloš Biković o ratnom sukobu u Ukrajini: "Prošli smo kroz sličnu…
Blic 25.02.2022
Glumac Miloš Biković svoju karijeru gradi osim u Srbiji i u Rusiji, a sada se na svom Instagram profilu oglasio povodom ratnih sukoba u Ukrajini. Mladi umetnik je na društvenoj mreži Instagram izneo svoj stav o nemilim događajima: MILOŠ BIKOVIĆ… »
Prošli smo kroz sličnu situaciju: Biković je velika zvezda u Rusiji, ali na stanje u Ukrajini nije ostao nem! Evo šta je…
Kurir 25.02.2022
Glumac Miloš Biković, koji krči put slave u dalekoj Rusiji, oglasio se povodom ratnih sukoba u Ukrajini. Mladi umetnik je na društvenoj mreži Instagram izneo svoj stav o nemilim događajima: - Želeo bih da nema ratova, ma koliko je to naivno, znam. Imao… »
Bio sam dete kada je počeo rat u mojoj zemlji! Emotivna objava Miloša Bikovića o Ukrajini - oglasio se u jeku sukoba!
Mondo 25.02.2022
Miloš Biković izneo svoje mišljenje o ratu u Ukrajini. Miloš Biković izneo svoje mišljenje o ratu u Ukrajini. Miloš Biković jedan je od najpoznatijih i najuspešnijih glumaca u Srbiji, a vrlo je poznato i da je svoju karijeru gradio i u Rusiji gde je… »
Znam koliko je rat užasan! Emotivna objava Miloša Bikovića u jeku sukoba Rusije i Ukrajine rasplakala mnoge! (foto)
Alo 25.02.2022
Glumac je tri puta prošao kroz istu situaciju. Popularni srpski glumac Miloš Biković aktivan je na društvenim mrežama, pa se tako i sada oglasio povoodm trenutnog rata u Rusiji i Ukrajini. Biković je svoju karijeru gradio kako u Srbiji, tako i u Rusiji… »
Vesti dana »

Protest protiv blokada: Ne damo Srbiju onima koji su htjeli da zaustave život u Srbiji
Stav.life pre 1 satjoš 18 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 38 povezanih

Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, izrečena hitna policijska mera
Hello pre 36 minutajoš 18 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 28 povezanih