Povezane vesti
"Plašila sam se svekrve": Voditeljka koja je u vezi sa pevačem ogolila dušu o braku: "Nisam znala kako će reagovati kad im…
Blic 25.02.2022
Ana Radulović u braku je sa pevačem Mirčetom Radulovićem sa kojim ima sina. Iako neretko priča o svojoj prošlosti i porodičnim odnosima, sada je progovorila odnosu sa svekrvom i svekrom i kako su reagovali kada je odlučila da uplovi u voditeljske vode. -… »
Ušla sam u familiju kao anonimna! Žena Zvezde Granda probila se na sceni, a ovako je reagovala njegova majka! Ana otkrila…
Kurir 25.02.2022
Voditeljka Ana Radulović privlači pažnju gde god se pojavi. Ana je pored voditeljskog posla uspela da se ostvari u najlepšoj ulozi u životu, te je tokom braka sa pevačem Mirčetom Radulovićem dobila naslednika. Međutim, voditeljka Ana neretko priča o… »
Vesti dana »
Vučić sa timovima zaduženim za energetsku stabilnost i bezbednost zemlje
NIN pre 20 minutajoš 31 povezana
Za prijavu nelegalnih objekata i upis prava svojine građani imaju 60 dana - kakav je postupak
RTS pre 20 minutajoš 50 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 45 minutajoš 33 povezane
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
Počeo upis prava svojine nepokretnosti – šalteri za pomoć na 24 lokacije u Nišu. U Nišu 60.000 nerešenih predmeta
Gradski portal 018 pre 20 minutajoš 23 povezane