Povezane vesti
Aleks gledala janjuša, Dejan joj opasno zamerio! Dragojević brutalno iskren: Nisam ljubomoran, ja zapisujem i sve pamtim…
Kurir 25.02.2022
Zadrugari imali priliku da vide svađu između Dejana Dragojevića i Aleksandre Aleks Nikolić, gde je on primetio da ona gleda u Marka Janjuševića. Aleks je dobila reč. - Ima on te momente da me pita gde sam pogledala. Naravno da će mu to biti u… »
Aleks sevnula zadnjica pred 40 ljudi! Zadrugari je osudili, Dejan poručio: Ako ona sebe vidi tako, onda ćemo drugačije…
Kurir 25.02.2022
Zadrugari imali priliku da vide svađu Dejana Dragojevića i Aleksandre Aleks Nikolić ispred kazina, zbog toga što je ona obukla majicu koju joj je on napomenuo da ne nosi. Aleks je prva dobila reč. - Ja sam obukla majicu, bila je kratka. Ja sam se… »
Vesti dana »

(BLOG) Godišnjica masovnog ubistva u Ribnikaru: U Beogradu komemoracije, tužna sećanja, ali i „vašarska atmosfera“ zbog Dana porodice
N1 Info pre 22 minutajoš 78 povezanih

Novinari u Srbiji dočekuju Svetski dan slobode medija uz smanjenje medijskih sloboda i više napada
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Vučić upravo primljen na VMA: Predsednika sačekao ministar Lončar
Kurir pre 17 minutajoš 20 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski odbio Putinov predlog za trodnevno primirje; Novorosijsk proglasio vanredno stanje nakon napada
RTV pre 29 minutajoš 21 povezana

Tuča navijača Hajduka i Dinama pred utakmicu u Splitu, privedeno više osoba
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih