Повезане вести

Руски тимови ће утакмице у еврокуповима можда играти у Србији

Руски тимови ће утакмице у еврокуповима можда играти у Србији

Дневник 25.02.2022
Председник Србије Александар Вучић каже да је добио информацију да постоји интерес да руски фудбалски и кошаркашки тимови као домаћини, утакмице у еврокуповима играју у Србији. Како каже, већина клубова из Европе, у оваквој… »
"Ми смо спремни сваког да угостимо" Вучић открио да ли ће руски спортски тимови бити домаћини у Србији

"Ми смо спремни сваког да угостимо" Вучић открио да ли ће руски спортски тимови бити домаћини у Србији

Србија данас 25.02.2022
Председник Србије обратио се нацији. Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности после седнице Савета за националну безбедност. На питање да ли је тачно да је УЕФА забранила утакмице у Русији и да ће ће руски тимови… »
Немам ништа против ако су сви сагласни: Постоји интерес, али не знам чији!

Немам ништа против ако су сви сагласни: Постоји интерес, али не знам чији!

Хот спорт 25.02.2022
Спартак у Београду не звучи немогуће Председник Републике Србије се огласио поводом потенцијалног домаћинства Спартака из Москве у Београду: – Ја сам непосредно, пре него што сам ушао овде, добио инфромацију да постоји, не знам… »
Да ли ће руски клубови играти у Србији? Председник Вучић: "Не знам чија је иницијатива, гарантујемо безбедност"

Да ли ће руски клубови играти у Србији? Председник Вучић: "Не знам чија је иницијатива, гарантујемо безбедност"

Мондо 25.02.2022
У петак су се појавила нагађања да би руски клубови могли у Србији да играју као домаћини. У петак су се појавила нагађања да би руски клубови могли у Србији да играју као домаћини. Да ли ће руски клубови играти у Србији као… »

Вести дана »