Povezane vesti
Talibani pozivaju na mirno rešenje sukoba u Ukrajini
Nova 25.02.2022
Avganistanski talibani pozvali su Rusiju i Ukrajinu da "pokažu suzdržanost" i "reše krizu kroz dijalog i mirnim sredstvima". Emirat je pozvao strane u sukobu da čuvaju živote avganistanskih studenata i migranata u Ukrajini. „Islamski emirat Avganistan… »
Talibani pozivaju na mirno rešenje sukoba u Ukrajini
N1 Info 25.02.2022
Avganistanski talibani pozvali su Rusiju i Ukrajinu da "pokažu suzdržanost" i "reše krizu kroz dijalog i mirnim sredstvima". „Islamski emirat Avganistan pažljivo prati situaciju u Ukrajini i izražava zabrinutost zbog stvarne opasnosti da dođe do civilnih… »
Nije njuz: Talibani su "zabrinuti" zbog civilnih žrtava u Ukrajini: "Rešite problem na miran način"
Blic 25.02.2022
Avganistanski talibani su izjavili da su "zabrinuti" zbog mogućnosti civilnih žrtava u Ukrajini, prenosi "Gardijan". Talibansko ministarstvo spoljnih poslova je u saopštenju navelo da će ostati neutralno u skladu sa svojom spoljnom politikom. "Islamski… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana