Повезане вести

Андрија Милошевић и Александра су сад најсрећнији због принове, а ево кроз какве здравствене проблеме је глумица прошла у…

Андрија Милошевић и Александра су сад најсрећнији због принове, а ево кроз какве здравствене проблеме је глумица прошла у…

Блиц 26.02.2022
Вереница популарног глумца Андрије Милошевића, Александра Томић се породила и на свет донела здравог дечака коме је популарни пар дао име Реља. Иако сада Андријиној и Александриној срећи нема краја, популарна глумица у трудноћи… »
Андрија МИЛОШЕВИЋ се огласио након што је ПОСТАО ОТАЦ: Његове речи пуне љубави и среће: "Не знам шта бих вам друго рекао"…

Андрија МИЛОШЕВИЋ се огласио након што је ПОСТАО ОТАЦ: Његове речи пуне љубави и среће: "Не знам шта бих вам друго рекао"…

Блиц 25.02.2022
Вереница популарног глумца Андрије Милошевића, Александра Томић се породила. Поносни родитељи наследнику су дали име Реља. Андрија, који иначе не воли јавно да експонира свој приватни живот, након лепих вести се огласио и са… »
Огласио се новопечени тата: Андрија Милошевић пресрећан због рођења сина

Огласио се новопечени тата: Андрија Милошевић пресрећан због рођења сина

Вечерње новости 25.02.2022
Фото: Инстаграм Поносни родитељи наследнику су дали име Реља. Андрија, који иначе не воли јавно да експонира свој приватни живот, након лепих вести се огласио и са две јаке речи објаснио колико је срећан. - Не знам шта бих вам… »

Вести дана »