Povezane vesti
Ruska taktika: Helikopterski desant kao kičma invazije na Ukrajinu!
Kurir 26.02.2022
Rusi u napadu koriste staru sovjetsku doktrinu koja je trebalo da bude primenjena u osvajanju zapadne Evrope u vreme Hladnog rata. Ruska vojska u invaziji na Ukrajinu primenila je staru sovjetsku strategiju kako bi trebalo da izgleda osvajanje zapadne… »
Ovako Rusi osvajaju prestonicu Ukrajine: Kada zauzmu aerodrome stiže 10.000 padobranaca! (mapa)
Kurir 26.02.2022
Od samog početka Rusija je imala fokus na sve aerodrome na teritoriju Ukrajine, a posebna meta su bili oni u blizini Kijeva. Glavni cilj ruske misije u Kijevu je da se opkoli grad i osvoje aerodromi. Kada aerodromi budu osvojeni, 10.000 padobranaca stiže… »
Vesti dana »
Pucnjava u hotelu, Tramp i Melanija hitno evakuisani! Haos u Vašingtonu, ranjen agent Tajne službe, izveštači iz Bele kuće legli ispod stolova (foto, video)
Kurir pre 10 minutajoš 30 povezanih
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 10 minutajoš 32 povezane
Najveća nuklearna katastrofa Černobilj - 40 godina kasnije: Šokantne istine, zločin, zataškavanje i život u senci radijacije
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih