Повезане вести
"Лукаса једва разумемо на српском, а тек на енглеском": Шашић прозвао Ацу и Сару Јо, оплео и по певачици: "За њу сам чуо кад…
Блиц 26.02.2022
Певач Жељко Шашић прокоментарисао је овогодишње учеснике на избору за Песму за Евровизију, па је поменуо и бившег пријатеља Ацу Лукаса, за ког тврди да не зна како ће се снаћи да прича на енглеском језику. Шашић се, између… »
За њу сам чуо тек кад је изашао филм за одрасле Шашић без длаке на језику о певачици, жестоко ју је испрозивао, поткачио и…
Курир 26.02.2022
Певач Жељко Шашић испрозивао је колегу Ацу Лукаса због учешћа на избору за Песму за Евровизију. - Што се Песме за Евровизију тиче, ништа ми се ово не свиђа! Нисам чуо ниједну песму која ће да се слуша на радио-станицама. Ни… »
За ТЕУ САМ ЧУО тек кад је изашао порнић! Певач без длаке на језику о краљици бакшиша - прославио је скандал
Мондо 26.02.2022
Певач Жељко Шашић рекао и да је све своје песме препевала. Певач Жељко Шашић рекао и да је све своје песме препевала Певач Жељко Шашић, који је брутално извређао Ацу Лукаса због учешћа на избору за Песму Евровизије, открио је… »
Како лукас да пева на енглеском, једва га и српски разумемо! Певач извређао фолкера - "Њему није место на Еуросонгу"
Мондо 26.02.2022
Жељко Шашић рекао шта мисли о фолкеровом учешћу на избору за представника на Песми Евровизије. Жељко Шашић рекао шта мисли о фолкеровом учешћу на избору за представника на Песми Евровизије Певач Жељко Шашић, који је у… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 59 минутајош 19 повезаних
Србија у друштву Пакистана, Зимбабвеа, Салвадора: Стање грађанских слобода "под репресијом"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 12 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 20 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 30 минутајош 17 повезаних