Повезане вести
"Лукаса једва разумемо на српском, а тек на енглеском": Шашић прозвао Ацу и Сару Јо, оплео и по певачици: "За њу сам чуо кад…
Блиц 26.02.2022
Певач Жељко Шашић прокоментарисао је овогодишње учеснике на избору за Песму за Евровизију, па је поменуо и бившег пријатеља Ацу Лукаса, за ког тврди да не зна како ће се снаћи да прича на енглеском језику. Шашић се, између… »
За њу сам чуо тек кад је изашао филм за одрасле Шашић без длаке на језику о певачици, жестоко ју је испрозивао, поткачио и…
Курир 26.02.2022
Певач Жељко Шашић испрозивао је колегу Ацу Лукаса због учешћа на избору за Песму за Евровизију. - Што се Песме за Евровизију тиче, ништа ми се ово не свиђа! Нисам чуо ниједну песму која ће да се слуша на радио-станицама. Ни… »
За ТЕУ САМ ЧУО тек кад је изашао порнић! Певач без длаке на језику о краљици бакшиша - прославио је скандал
Мондо 26.02.2022
Певач Жељко Шашић рекао и да је све своје песме препевала. Певач Жељко Шашић рекао и да је све своје песме препевала Певач Жељко Шашић, који је брутално извређао Ацу Лукаса због учешћа на избору за Песму Евровизије, открио је… »
Како лукас да пева на енглеском, једва га и српски разумемо! Певач извређао фолкера - "Њему није место на Еуросонгу"
Мондо 26.02.2022
Жељко Шашић рекао шта мисли о фолкеровом учешћу на избору за представника на Песми Евровизије. Жељко Шашић рекао шта мисли о фолкеровом учешћу на избору за представника на Песми Евровизије Певач Жељко Шашић, који је у… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 30 минутајош 29 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 30 минутајош 32 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 50 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних