Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: Ko je kriv za rat - svađe zbog ruskog napada u istočnom gradu u Ukrajini
Južne vesti 26.02.2022
BBC Neki Ukrajinci podržavaju napad Rusije U pet ujutru me je probudila vest da je invazija počela. Sa hotelskog prozora mogli su se čuti odjeci u daljini. Bio sam u mestu Konstantinovka, oko 20 kilometara udaljenom od linije fronta između Ukrajine i… »
Rusija i Ukrajina: Ko je kriv za rat - svađe zbog ruskog napada u istočnom gradu u Ukrajini
BBC News 26.02.2022
Bio sam u mestu Konstantinovka, oko 20 kilometara udaljenom od linije fronta između Ukrajine i odmetnitog Donjecka. U pet ujutru me je probudila vest da je invazija počela. Sa hotelskog prozora mogli su se čuti odjeci u daljini. Bio sam u mestu… »
Vesti dana »
"Nekoliko minuta pre zločina naručio je pivo": Suprug Cetinjanke Tanje izbegao je masakr samo pukom srećom: "Sedeo je sa ljudima koji su ubijeni..."
Blic pre 37 minutajoš 18 povezanih
(VIDEO) Incident u Novom Sadu: BMW-om probao da probije blokadu, građani pojurili vozača niz ulicu
N1 Info pre 36 minutajoš 13 povezanih
Objavljene nove cene goriva: Poznato koliko će koštati benzin i dizel u narednih sedam dana
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih