Povezane vesti
Apel ruskih specijalaca ukrajinskim vojnicima: Mi nismo Amerikanci da donosimo demokratiju! Ukrajina ostaje ukrajinska! Video
Kurir 26.02.2022
Ruski specijalci snimili su apel vojsci Oružanih snaga Ukrajine iz okoline Kijeva. „Apelujem na ukrajinske vojnike". "Mi nismo Amerikanci i ne donosimo vam demokratiju. Ako je imate, onda je nećemo dirati. Ukrajina ostaje ukrajinska". "U bliskoj… »
Mi nismo Amerikanci i ne donosimo demokratiju: Obraćanje ruskih specijalaca ukrajinskoj vojsci (video)
Pravda 26.02.2022
Ruski specijalci su snimili apel vojsci Oružanih snaga Ukrajine iz okoline Kijeva. „Apelujem na ukrajinske vojnike. Mi nismo Amerikanci i ne donosimo vam demokratiju. Ako je imate, onda je nećemo dirati. Ukrajina ostaje ukrajinska. U bliskoj budućnosti… »
Vesti dana »

Protest u Kragujevcu povodom deset meseci od tragedije u Novom Sadu
RTK pre 11 minutajoš 42 povezane

Stanković: Odvojiti obrazovni sistem od politike, neći biti isplate zarada ako bude opstrukcije ispitnog roka
Morava info pre 4 satijoš 35 povezanih

Evrobasket, 6. dan: Srbija protiv Turske za pol-poziciju, Nemci na 60+ protiv Britanaca
BBC News pre 12 minutajoš 106 povezanih

Fico najavio da će se tokom ove nedelje sastati sa Sijem, Putinom i Zelenskim
Euronews pre 2 satajoš 57 povezanih

Bura oko Maxi aplikacije: Ukinuli akcije, potrošači zbunjeni, a evo šta stoji iza takve odluke (foto)
Blic pre 1 satjoš 60 povezanih