Povezane vesti
Apel ruskih specijalaca ukrajinskim vojnicima: Mi nismo Amerikanci da donosimo demokratiju! Ukrajina ostaje ukrajinska! Video
Kurir 26.02.2022
Ruski specijalci snimili su apel vojsci Oružanih snaga Ukrajine iz okoline Kijeva. „Apelujem na ukrajinske vojnike". "Mi nismo Amerikanci i ne donosimo vam demokratiju. Ako je imate, onda je nećemo dirati. Ukrajina ostaje ukrajinska". "U bliskoj… »
Mi nismo Amerikanci i ne donosimo demokratiju: Obraćanje ruskih specijalaca ukrajinskoj vojsci (video)
Pravda 26.02.2022
Ruski specijalci su snimili apel vojsci Oružanih snaga Ukrajine iz okoline Kijeva. „Apelujem na ukrajinske vojnike. Mi nismo Amerikanci i ne donosimo vam demokratiju. Ako je imate, onda je nećemo dirati. Ukrajina ostaje ukrajinska. U bliskoj budućnosti… »
Vesti dana »
Bajatović (SPS) u parlamentu: Otuđenost dela tužilaca i sudija mora da se skine s dnevnog reda
Danas pre 17 minutajoš 67 povezanih
"Dotakli smo dno" Đorđe David zgrožen zbog napada blokadera na Anu Bekutu: Ovo je sramota
Kurir pre 2 satajoš 48 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
Iran u digitalnom mraku dok Trump razmatra akciju SAD-a zbog brutalnog gušenja protesta u Iranu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 29 povezanih