Povezane vesti
Apel ruskih specijalaca ukrajinskim vojnicima: Mi nismo Amerikanci da donosimo demokratiju! Ukrajina ostaje ukrajinska! Video
Kurir 26.02.2022
Ruski specijalci snimili su apel vojsci Oružanih snaga Ukrajine iz okoline Kijeva. „Apelujem na ukrajinske vojnike". "Mi nismo Amerikanci i ne donosimo vam demokratiju. Ako je imate, onda je nećemo dirati. Ukrajina ostaje ukrajinska". "U bliskoj… »
Mi nismo Amerikanci i ne donosimo demokratiju: Obraćanje ruskih specijalaca ukrajinskoj vojsci (video)
Pravda 26.02.2022
Ruski specijalci su snimili apel vojsci Oružanih snaga Ukrajine iz okoline Kijeva. „Apelujem na ukrajinske vojnike. Mi nismo Amerikanci i ne donosimo vam demokratiju. Ako je imate, onda je nećemo dirati. Ukrajina ostaje ukrajinska. U bliskoj budućnosti… »
Vesti dana »
Požar u Deliblatskoj peščari i dalje aktivan, situacija znatno mirnija; Na gašenju vatre na Stolovima ponovo angažovan helikopter
RTV pre 12 minutajoš 53 povezane
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 52 povezane
Uznemirujući snimak nesreće u Kraljevu: Automobil pokosio majku sa decom na trotoaru, devojčica (5) preminula (video)
Blic pre 52 minutajoš 35 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i vrlo toplo uz popodnevne pljuskove
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 27 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 22 povezane