Povezane vesti
Teško mi je da sama odgajam dete: Goga Sekulić otvorila dušu nakon razvoda - Nemam dadilju, neću da mi svako pipa sina
Mondo 26.02.2022
Pevačica se sa sinom vratila u Beograd. Pevačica se sa sinom vratila u Beograd. Pevačica Goga Sekulić je pre šest meseci okončala brak sa suprugom Urošem Domanovićem s kojim ima sina Vasilija, a od kojeg se još nije zvanično razvela. Vratila se… »
Neće mi biti lako da sama odgajam dete! Goga Sekulić brutalno iskrena, otkrila zbog čega ne želi da ima dadilju!
Kurir 26.02.2022
Pevačica je u intervjuu rekla da se još nije zvanično razvela od supruga Uroša Domanovića, ali da već pola godine ne živi zajedno i da se ona sama stara o sinu Vasiliju Andreju. Goga Sekulić vraća se na muzičku scenu pesmom koju joj je napisala… »
Goga Sekulić progovorila o krahu braka sa Urošem Domanovićem
Vesti online 26.02.2022
Pevačica Goga Sekulić prvi put se pojavila u javnosti nakon vesti da se razvodi od sportiste Uroša Domanovića sa kojim ima sina Vasilija Andreja. – Uroš i ja smo u odličnim odnosima. Još uvek verujem u ljubav. Verovala sam i u brak. U svakom… »
Prvi put u javnosti nakon razvoda: Goga Sekulić otkrila kakav dogovor ima sa bivšim i šta joj je otac rekao
Večernje novosti 26.02.2022
Foto: ATA images S obzirom na to da pevačica i svetski prvak u džiju-džicu ne žive zajedno dve godine zbog poslovnih obaveza, daljina je presudila da se definitivno raziđu i stave tačnu na šestogodišnji ljubavni odnos, u kojem su dobili sina… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 7 satijoš 2 povezane