Повезане вести
Тешко ми је да сама одгајам дете: Гога Секулић отворила душу након развода - Немам дадиљу, нећу да ми свако пипа сина
Мондо 26.02.2022
Певачица се са сином вратила у Београд. Певачица се са сином вратила у Београд. Певачица Гога Секулић је пре шест месеци окончала брак са супругом Урошем Домановићем с којим има сина Василија, а од којег се још није званично… »
Неће ми бити лако да сама одгајам дете! Гога Секулић брутално искрена, открила због чега не жели да има дадиљу!
Курир 26.02.2022
Певачица је у интервјуу рекла да се још није званично развела од супруга Уроша Домановића, али да већ пола године не живи заједно и да се она сама стара о сину Василију Андреју. Гога Секулић враћа се на музичку сцену песмом коју… »
Гога Секулић проговорила о краху брака са Урошем Домановићем
Вести онлине 26.02.2022
Певачица Гога Секулић први пут се појавила у јавности након вести да се разводи од спортисте Уроша Домановића са којим има сина Василија Андреја. – Урош и ја смо у одличним односима. Још увек верујем у љубав. Веровала сам и у… »
Први пут у јавности након развода: Гога Секулић открила какав договор има са бившим и шта јој је отац рекао
Вечерње новости 26.02.2022
Фото: АТА имагес С обзиром на то да певачица и светски првак у џију-џицу не живе заједно две године због пословних обавеза, даљина је пресудила да се дефинитивно разиђу и ставе тачну на шестогодишњи љубавни однос, у којем су… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 48 минутајош 1 повезана