Повезане вести

Тешко ми је да сама одгајам дете: Гога Секулић отворила душу након развода - Немам дадиљу, нећу да ми свако пипа сина

Тешко ми је да сама одгајам дете: Гога Секулић отворила душу након развода - Немам дадиљу, нећу да ми свако пипа сина

Мондо 26.02.2022
Певачица се са сином вратила у Београд. Певачица се са сином вратила у Београд. Певачица Гога Секулић је пре шест месеци окончала брак са супругом Урошем Домановићем с којим има сина Василија, а од којег се још није званично… »
Неће ми бити лако да сама одгајам дете! Гога Секулић брутално искрена, открила због чега не жели да има дадиљу!

Неће ми бити лако да сама одгајам дете! Гога Секулић брутално искрена, открила због чега не жели да има дадиљу!

Курир 26.02.2022
Певачица је у интервјуу рекла да се још није званично развела од супруга Уроша Домановића, али да већ пола године не живи заједно и да се она сама стара о сину Василију Андреју. Гога Секулић враћа се на музичку сцену песмом коју… »
Гога Секулић проговорила о краху брака са Урошем Домановићем

Гога Секулић проговорила о краху брака са Урошем Домановићем

Вести онлине 26.02.2022
Певачица Гога Секулић први пут се појавила у јавности након вести да се разводи од спортисте Уроша Домановића са којим има сина Василија Андреја. – Урош и ја смо у одличним односима. Још увек верујем у љубав. Веровала сам и у… »
Први пут у јавности након развода: Гога Секулић открила какав договор има са бившим и шта јој је отац рекао

Први пут у јавности након развода: Гога Секулић открила какав договор има са бившим и шта јој је отац рекао

Вечерње новости 26.02.2022
Фото: АТА имагес С обзиром на то да певачица и светски првак у џију-џицу не живе заједно две године због пословних обавеза, даљина је пресудила да се дефинитивно разиђу и ставе тачну на шестогодишњи љубавни однос, у којем су… »

Вести дана »