Povezane vesti
Gledaju sin i snajka, a ona šokirala: Kad se rodi dete, to je gotovo! Muk u studiju zbog Goce Božinovske - svi varaju
Mondo 26.02.2022
Pevačica smatra da ne postoji muškarac koji ne vara. Pevačica smatra da ne postoji muškarac koji ne vara. Pevačica Goca Bžinovska, koja i danas važi za jednu od najlepših žena na estradi, iznela je svoj stav o prevari u emisiji Magazin In kod Sanje… »
Goco, sluša te snajka! Božinovska šokirala izjavom: Ne postoji muškarac koji ne vara svoju ženu! Kad se dete rodi, to je…
Kurir 26.02.2022
Pevačica Goca Božinovska progovorila je o prevarama i istakla da ne postoji muškarac koji ne vara svoju ženu. "Ja znam da jednu moju drugaricu muž vara i znam njegovu ljubavnicu godinama. Mi sedimo jednom kao žene, ali moram da ti kažem da su žene mnogo… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 17 minutajoš 56 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 37 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 34 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 3 povezane