Повезане вести

Јеб*те не могу ни да нас убију како треба Чеда открио зашто је отишао из Србије пре атентата Зорана су могли да однесу са…

Јеб*те не могу ни да нас убију како треба Чеда открио зашто је отишао из Србије пре атентата Зорана су могли да однесу са…

Курир 26.02.2022
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић тврди да је премијер Зоран Ђинђић имао лоше обезбеђење пре атентата и да је пре убиства отишао из Србије јер полиција није могла да му гарантује безбедност. Јовановић је… »
Прекопута Хрватска војска, а заставник ме обара са леђа! Чеда о ратишту '91: Стао изнад мене и рекао "Слушај мали..."

Прекопута Хрватска војска, а заставник ме обара са леђа! Чеда о ратишту '91: Стао изнад мене и рекао "Слушај мали..."

Мондо 26.02.2022
Осврнуо се на један догађај са ратишта који се догодио 1991. године у Дивуљама. Осврнуо се на један догађај са ратишта који се догодио 1991. године у Дивуљама. Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић истакао је да… »
Јовановић открио детаље са ратишта у Хрватској: Потрпају нас у камионе, народ баца цвеће по нама, а нас возе на фронт

Јовановић открио детаље са ратишта у Хрватској: Потрпају нас у камионе, народ баца цвеће по нама, а нас возе на фронт

Курир 26.02.2022
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић истакао је да се Србија суочава са проблемима који се преносе са генерације на генерацију и наглашава да ће доћи моменат кад ће под њима нашој деци "пући кичма". - Ми смо… »

Вести дана »