Povezane vesti
„Ja sam srećan čovek“: Eriksen zaigrao fudbal posle 259 dana
Nova 27.02.2022
Danski fudbaler Kristijan Eriksen, koji je prošlog leta na Evropskom prvenstvu imao srčani zastoj, vratio se na teren posle 259 dana i zaigrao na meču Premijer lige između Brentforda i Njukasla. Eriksen je u zimskom prelaznom roku stigao u engleski… »
Eriksen prvi put u zvaničnoj utakmici nakon srčanog udara: Srećan sam zbog povratka na teren
Danas 26.02.2022
Fudbaler Brentforda Kristijan Eriksen rekao je danas da je srećan što se vratio na teren, nakon srčanog udara koji je doživeo na utakmici prošlog juna. „Ako izuzmemo rezultat, ja sam srećan čovek. Divan je osećaj vratiti se posle onoga što sam… »
Njukasl pobedio Brentford, Eriksen se vratio na teren
Danas 26.02.2022
Fudbaleri Njukasla pobedili su danas na gostujućem terenu Brentford sa 2:0, u utakmici 27. kola Premijer lige u kojoj je za poraženi tim igrao Kristijan Eriksen, prvi put otkako je u junu doživeo srčani udar na terenu. Golove za Njukasl postigli su… »
Vesti dana »
VIDEO „Jokić je bio vaterpolista“: U Denveru u neverici zbog jednog poteza Srbina
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Tramp potpisao izvršnu uredbu o uvođenju carina na robu iz Kanade, Kine i Meksika, reagovale sve tri države
Euronews pre 20 minutajoš 7 povezanih
Švajcarska prodala Srbiji špijunsku opremu vrednu dva miliona franaka
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih