Повезане вести
Абрамович помаже у преговорима? Украјинци тражили помоћ од власника Челсија
Вечерње новости 27.02.2022
Фото: Тањуг/АП Украјинска страна контактрирала је Абрамовича у понедељак, а он је према навидима Џуиш њуза пристао и од тада покушава да помогне. - Имајући у виду све што се дешава молимо вас за разумевање зашто немамо даље… »
Подршка Украјини током финала на Вемблију
Данас 27.02.2022
На стадиону Вембли у Енглеској види се подршка Украјини из обе групе навијача док се Ливерпул припрема за меч са Челсијем, преноси ББЦ. Власник Челсија Роман Абрамович, руски олигарх за кога се верује да је близак Владимиру… »
Роман Абрамович се повукао из Челсија: Управљање препуштам фондацији
Данас 27.02.2022
Руски милијардер Роман Абрамович предао је „управљање“ фудбалским клубом повереницима његове добротворне фондације. “Током 20 година, колико сам власник Челсија увек сам гледао на своју улогу као чувара клуба, чији је посао да… »
Украјина и Русија: Крај ере у Челсију – Роман Абрамович се повукао из енглеског фудбалског клуба
Данас 26.02.2022
Роман Абрамович, руски бизнисмен и власник Челсија, саопштио је да предаје „управљање и бригу о клубу повереништву клупске добротворне фондације.“ Абрамович је постао већински власник клуба 2003, а одлуку о повлачењу донео је… »
Вести дана »
Гранатиран Херсон – троје страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 48 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 56 минутајош 30 повезаних
Нови шампион Формуле један Ландо Норис: Срећан сам због титуле у Ф1, осећај је сјајан
Дневник пре 1 сатјош 38 повезаних