Povezane vesti
VIDEO: Otvoren renovirani deo Kliničkog centra Srbije
Radio 021 27.02.2022
Novi, renovirani deo Kliničkog centra Srbije otvoren je danas. Ovaj deo KCS ima urgentnu garažu sa mestom za sletanje helikoptera, što će ubrzati prijem najtežih slučajeva, a u jednom trenutku će moći da zbrine 24 pacijenta priključenih na… »
Srbija ima najmoderniji klinički centar: Pacijentima od danas sve dostupno na jednom mestu (video)
Večernje novosti 27.02.2022
Foto: Novosti redsednik Vučić se zahvalio svima prisutnima, i rekao je da su mu saradnici napisali lep govor, ali da ne zna šta da kaže posle obraćanja doktora Ašanina. - Možda to da smo ponosni na reči Milovana Jovanovića Batuta, koji je rekao… »
Predsednik u KC Srbije: Srećan sam, drago mi je zbog našeg naroda, stiže 400 novih lekara! Pogledajte, unutra je kao u spejs…
Kurir 27.02.2022
Mnogo sam srećan što smo ovo izgradili, dodao je predsednik tokom obilaska. Unutra je najsavremenija oprema nemačkog Dregera od koje nema bolje. BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je prisustvovao otvaranju novog… »
Vučić danas na otvaranju Kliničkog centra Srbije
Blic 27.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Kliničkog centra Srbije nakon završene prve faze radova. Vučić će prisustvovati otvaranju Kliničkog centra u 10 časova, posle čega su planirane izjave za medije, saopšteno je iz… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 5 satijoš 1 povezana