Повезане вести
ВИДЕО: Отворен реновирани део Клиничког центра Србије
Радио 021 27.02.2022
Нови, реновирани део Клиничког центра Србије отворен је данас. Овај део КЦС има ургентну гаражу са местом за слетање хеликоптера, што ће убрзати пријем најтежих случајева, а у једном тренутку ће моћи да збрине 24 пацијента… »
Србија има најмодернији клинички центар: Пацијентима од данас све доступно на једном месту (видео)
Вечерње новости 27.02.2022
Фото: Новости редседник Вучић се захвалио свима присутнима, и рекао је да су му сарадници написали леп говор, али да не зна шта да каже после обраћања доктора Ашанина. - Можда то да смо поносни на речи Милована Јовановића… »
Председник у КЦ Србије: Срећан сам, драго ми је због нашег народа, стиже 400 нових лекара! Погледајте, унутра је као у спејс…
Курир 27.02.2022
Много сам срећан што смо ово изградили, додао је председник током обиласка. Унутра је најсавременија опрема немачког Дрегера од које нема боље. БЕОГРАД - Председник Републике Србије Александар Вучић данас је присуствовао… »
Вучић данас на отварању Клиничког центра Србије
Блиц 27.02.2022
Председник Србије Александар Вучић присуствоваће данас отварању Клиничког центра Србије након завршене прве фазе радова. Вучић ће присуствовати отварању Клиничког центра у 10 часова, после чега су планиране изјаве за медије… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 3 минутајош 110 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 3 сатајош 51 повезана
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 38 минутајош 37 повезаних