Повезане вести
Ждере му мозак! Пробудила је психопату у њему! Кристијан оплео по Тари и Ша - "Мислио сам да је мангуп, попут Груа"
Мондо 27.02.2022
Кристијан Голубовић изнео је свој став о учесницима Задруге, Тари Симов и Ненаду Алексићу Ша. Кристијан Голубовић изнео је свој став о учесницима Задруге, Тари Симов и Ненаду Алексићу Ша. Након што је Ша ушао у Задругу често је… »
Тара ждере мозак Ша, пробудила је психопату у њему! Кристијан оплео по Симовој и реперу, ево какве прогнозе има за њих!
Курир 27.02.2022
Кристијана Голубовића дао је свој суд о односу Ненада Алексића Ша и Таре Симов. - Ша сам упознао тотално на други начин. Сматрао сам га, попут Груа, као мангупа. Остављао је утисак мангупа, шмекера, београдског типа који зна са… »
Вести дана »

"Велики и важан дан за европску будућност Србије": Старовић о посети Урсуле фон дер Лајен Београду
Еуроневс пре 34 минутајош 54 повезане

Студенти у блокади Пољопривредног демантовали МУП: То није налог ниједне наше колегинице
Нови магазин пре 1 сатјош 26 повезаних

Од ухапшене одузети мобилни и рачунар пронађен снимак којим је уцењиван вујадин Савић?! Ево шта полиција даље предузима
Дневник пре 24 минутајош 47 повезаних

Скупштина завршила рад: Сутра расправа о “Експо 2027” у сенци оптужби за корупцију и задуживање
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 29 повезаних