Повезане вести
Оптужили су ме за пљачку од милион и по! Задругар открио због чега не сме да се врати у Хрватску - ово су детаљи!
Мондо 27.02.2022
Бурна прошлост Филипа Цара. Бурна прошлост Филипа Цара. Филип Цар учесник је већ неколико сезона Задруга, а у јавности се неколико пута спекулисало о његовој проблематичној прошлости. Иако је сам признао да у родну Хрватску не… »
Шок исповест филипа цара! У сузама открио зашто не сме у Хрватску: Признао све о пљачкама и данима у истражном затвору!
Курир 27.02.2022
Ријалити учесник Филип Цар отворио је душу пред камерама и осврнуо се на свој животни пут и учешће у ријалитију. - У Задрузи сам две године, нисам био кући дуго. Врати ме песма у мој крај, завичај, поред моје мајке. Нисам мислио… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 10 минутајош 11 повезаних
Страшни Јокић стао на корак од трипл-дабла, али фантастичном партијом срушио шарлот! Србин и Канађанин направили шоу, са 62 поена угасили ривала!
Курир пре 25 минутајош 16 повезаних
Уживо Трампов изасланик саопштио ударне вести! Испорука оружја Кијеву критична, на истоку Украјине паклено
Ало пре 15 минутајош 9 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних