Povezane vesti
Huso Mujić neće podržati ćerku! Car je kriminalac! (VIDEO)
Svet plus 27.02.2022
Otac Dalile Dragojević Huso Mujić neće podržati ćerku ukoliko ostane u vezi sa Filipom. Car je kriminalac! Pomenuo je i Dejana. Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, je bio jedan od gostiju u novoj epizodi emisije "Premijera - Vikend Specijal", a… »
Optužili su me za pljačku od milion i po! Zadrugar otkrio zbog čega ne sme da se vrati u Hrvatsku - ovo su detalji!
Mondo 27.02.2022
Burna prošlost Filipa Cara. Burna prošlost Filipa Cara. Filip Car učesnik je već nekoliko sezona Zadruga, a u javnosti se nekoliko puta spekulisalo o njegovoj problematičnoj prošlosti. Iako je sam priznao da u rodnu Hrvatsku ne može da se vrati i… »
Šok ispovest filipa cara! U suzama otkrio zašto ne sme u Hrvatsku: Priznao sve o pljačkama i danima u istražnom zatvoru!
Kurir 27.02.2022
Rijaliti učesnik Filip Car otvorio je dušu pred kamerama i osvrnuo se na svoj životni put i učešće u rijalitiju. - U Zadruzi sam dve godine, nisam bio kući dugo. Vrati me pesma u moj kraj, zavičaj, pored moje majke. Nisam mislio da ćemo ovako… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 4 satijoš 8 povezanih
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 5 satijoš 1 povezana