Povezane vesti
Tuga u domu Ražnatovića: Anastasija se oprostila od svog vernog prijatelja
Nova 28.02.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na društvenim mrežama da je njeni kućni ljubimac uginuo. „Počivaj u miru, moja Lulice! Volim te i znam da te više ništa ne boli, to mi je jedina uteha! Bila si najbolji pas na svetu. Zauvek ću te voleti „… »
TUGA DO NEBA U DOMU RAŽNATOVIĆA: Anastasija ne može da dođe sebi zbog njene smrti!
Svet & Skandal 28.02.2022
Niko nije očekivao da će ovako loša vest i tragedija zadesiti porodicu Ražnatović, nakoh kraha ljubavi i veze koja je trajala pet godina, tragična vest u domu Ražnatovića izazvala je neopisuvu bol. RAJKO RISTIĆ Bol Anastasije Ražnatović zbog smrti… »
Anastasija Ražnatović potpuno slomljena: "Počivaj u miru, znam da te više ništa ne boli - to mi je jedina uteha" (foto)
Blic 27.02.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na društvenim mrežama da je njen voljeni kućni ljubimac preminuo. - Počivaj u miru, moja Lulice! Volim te i znam da te više ništa ne boli, to mi je jedina uteha! Bila si najbolji pas na svetu. Zauvek ću te… »
Vesti dana »

Kordon policije obezbeđuje batinaše ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Počelo okupljanje studenata i građana
Nova pre 4 minutajoš 49 povezanih

Rhmz objavio najnovije upozorenje! Stižu pljuskovi i grmljavina! Ovi delovi Srbije prvi na udaru (foto)
Alo pre 4 minutajoš 24 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 2 povezane

Kao da je 0:0: Crvena zvezda – Linkoln (21.00, sastavi)
Sportski žurnal pre 43 minutajoš 16 povezanih