Povezane vesti

Tuga u domu Ražnatovića: Anastasija se oprostila od svog vernog prijatelja

Tuga u domu Ražnatovića: Anastasija se oprostila od svog vernog prijatelja

Nova 28.02.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na društvenim mrežama da je njeni kućni ljubimac uginuo. „Počivaj u miru, moja Lulice! Volim te i znam da te više ništa ne boli, to mi je jedina uteha! Bila si najbolji pas na svetu. Zauvek ću te… »
TUGA DO NEBA U DOMU RAŽNATOVIĆA: Anastasija ne može da dođe sebi zbog njene smrti!

TUGA DO NEBA U DOMU RAŽNATOVIĆA: Anastasija ne može da dođe sebi zbog njene smrti!

Svet & Skandal 28.02.2022
Niko nije očekivao da će ovako loša vest i tragedija zadesiti porodicu Ražnatović, nakoh kraha ljubavi i veze koja je trajala pet godina, tragična vest u domu Ražnatovića izazvala je neopisuvu bol. RAJKO RISTIĆ Bol Anastasije Ražnatović zbog… »
Anastasija Ražnatović potpuno slomljena: "Počivaj u miru, znam da te više ništa ne boli - to mi je jedina uteha" (foto)

Anastasija Ražnatović potpuno slomljena: "Počivaj u miru, znam da te više ništa ne boli - to mi je jedina uteha" (foto)

Blic 27.02.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na društvenim mrežama da je njen voljeni kućni ljubimac preminuo. - Počivaj u miru, moja Lulice! Volim te i znam da te više ništa ne boli, to mi je jedina uteha! Bila si najbolji pas na svetu. Zauvek ću… »

Vesti dana »