Повезане вести

Туга у дому Ражнатовића: Анастасија се опростила од свог верног пријатеља

Туга у дому Ражнатовића: Анастасија се опростила од свог верног пријатеља

Нова 28.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић поделила је на друштвеним мрежама да је њени кућни љубимац угинуо. „Почивај у миру, моја Лулице! Волим те и знам да те више ништа не боли, то ми је једина утеха! Била си најбољи пас на свету… »
ТУГА ДО НЕБА У ДОМУ РАЖНАТОВИЋА: Анастасија не може да дође себи због њене смрти!

ТУГА ДО НЕБА У ДОМУ РАЖНАТОВИЋА: Анастасија не може да дође себи због њене смрти!

Свет & Скандал 28.02.2022
Нико није очекивао да ће овако лоша вест и трагедија задесити породицу Ражнатовић, накох краха љубави и везе која је трајала пет година, трагична вест у дому Ражнатовића изазвала је неописуву бол. РАЈКО РИСТИЋ Бол Анастасије… »
Анастасија Ражнатовић потпуно сломљена: "Почивај у миру, знам да те више ништа не боли - то ми је једина утеха" (фото)

Анастасија Ражнатовић потпуно сломљена: "Почивај у миру, знам да те више ништа не боли - то ми је једина утеха" (фото)

Блиц 27.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић поделила је на друштвеним мрежама да је њен вољени кућни љубимац преминуо. - Почивај у миру, моја Лулице! Волим те и знам да те више ништа не боли, то ми је једина утеха! Била си најбољи пас на… »

Вести дана »