Povezane vesti
Tuga u domu Ražnatovića: Anastasija se oprostila od svog vernog prijatelja
Nova 28.02.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na društvenim mrežama da je njeni kućni ljubimac uginuo. „Počivaj u miru, moja Lulice! Volim te i znam da te više ništa ne boli, to mi je jedina uteha! Bila si najbolji pas na svetu. Zauvek ću te voleti „… »
TUGA DO NEBA U DOMU RAŽNATOVIĆA: Anastasija ne može da dođe sebi zbog njene smrti!
Svet & Skandal 28.02.2022
Niko nije očekivao da će ovako loša vest i tragedija zadesiti porodicu Ražnatović, nakoh kraha ljubavi i veze koja je trajala pet godina, tragična vest u domu Ražnatovića izazvala je neopisuvu bol. RAJKO RISTIĆ Bol Anastasije Ražnatović zbog smrti… »
Anastasija Ražnatović potpuno slomljena: "Počivaj u miru, znam da te više ništa ne boli - to mi je jedina uteha" (foto)
Blic 27.02.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na društvenim mrežama da je njen voljeni kućni ljubimac preminuo. - Počivaj u miru, moja Lulice! Volim te i znam da te više ništa ne boli, to mi je jedina uteha! Bila si najbolji pas na svetu. Zauvek ću te… »
Vesti dana »
Nova mera Vlade Srbije: Produžava se zabrana izvoza nafte i naftnih derivata do 2. aprila
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 92 povezane
Nikola Jokić najefikasniji u porazu Denvera od Memfisa, ali i sa dvocifrenim brojem grešaka
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
U Crnoj Gori preminuo student koji je pao sa četvrtog sprata Studentskog doma u Kotoru
Euronews pre 39 minutajoš 18 povezanih
Za sezonu na Jadranu potrebno oko 95.000 radnika: Konobari i kuvari najtraženiji
Nedeljnik pre 20 minutajoš 13 povezanih
Čovek koji je digao Ameriku na noge: "Izrael je van kontrole" VIDEO
B92 pre 50 minutajoš 15 povezanih