Povezane vesti
Sam se ženi, nisam ga ja terao! Lukas sprema sinu ogromnu svadbu, progovorio o detaljima i otkrio koliko zvanica će biti
Mondo 28.02.2022
Folker se priprema za veliko slavlje. Folker se priprema za veliko slavlje. Aca Lukas uskoro ženi sina Lazara Vuksanovića i priprema gala slavlje, a pevačev naslednik će sudbonosno "da" reći devojci s kojom je u vezi nekoliko meseci. Crkveno venčanje će… »
"Nisam ga ja terao da se ženi": Nakon što je najavio venčanje sina Lazara, Aca Lukas otkrio obrt koji je usledio
Blic 27.02.2022
Folker Aca Lukas će idućeg meseca organizovati veselje povodom svadbe sina Lazara Vuksanovića i njegove izabranice, a iako je isprva planirano da venčanje bude sa oko 200 zvanica - dogodio se obrt. Naime, Lukas je potvrdio da će svadba, ipak, biti sa… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Napad u Novom Pazaru generalna proba za rušenje blokada na ostalim fakultetima!
Glas Šumadije pre 23 minutajoš 50 povezanih

(Foto/video) kritična situacija U Kini Broj nestalih u Pekingu raste, poplave odnele više od 30 života! Predsednik Si doneo važne mere
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih

Zaseda Skupština APV: Prolaz kod Banovine ograđen, deo opozicije bojkotuje
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 2 povezane

Bajatović: Dobro je što su odložene sankcije SAD, omogućava NIS-u da preživi
Radio 021 pre 3 minutajoš 11 povezanih