Povezane vesti

Žena bivšeg dečka naručila da prebiju pevačicu?! Zvezda Granda priznala da je dobijala pretnje - To je bolesna ljubomora

Žena bivšeg dečka naručila da prebiju pevačicu?! Zvezda Granda priznala da je dobijala pretnje - To je bolesna ljubomora

Mondo 28.02.2022
Marina Radosavljević sumnja da je u pitanju osveta. Marina Radosavljević sumnja da je u pitanju osveta. Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja Zvezda Granda, napadnuta je u nedelju uveče na parkingu u Vrnjačkoj Banji, ispred lokala u kojem je te… »
Klekla sam, urlala i kukala! Ni reč nisu rekli: Pretučena pevačica u suzama - Skočili su na mene čim sam otvorila gepek

Klekla sam, urlala i kukala! Ni reč nisu rekli: Pretučena pevačica u suzama - Skočili su na mene čim sam otvorila gepek

Mondo 28.02.2022
Marina detaljno objasnila šta se dogodilo. Marina detaljno objasnila šta se dogodilo. Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja Zvezda Granda, oglasila se nakon što je napadnuta na parkingu u Vrnjačkoj Banji, ispred lokala u kojem je trebalo da ima… »
Pretučena Zvezda Granda za Nova.rs: Osećam bol, strah i plačem non-stop

Pretučena Zvezda Granda za Nova.rs: Osećam bol, strah i plačem non-stop

Nova 28.02.2022
Pevačica Marina Radosavljević ispričala nam je nakon što je napadnuta u centru Vrnjačke Banje da nije mogla ni da pomisli da bi neko tako nešto mogao da joj uradi. „Prskali su me suzavcem i udarali pendrecima sigurno duže od jednog minuta. Klekla… »
"Plačem: Non-stop" Zvezda "Granda" nakon što je pretučena: "Klečala sam i urlala, reč nisu progovorili dok su me…

"Plačem: Non-stop" Zvezda "Granda" nakon što je pretučena: "Klečala sam i urlala, reč nisu progovorili dok su me…

Blic 28.02.2022
Pevačica Marina Radosavljević ispričala nam je nakon što je napadnuta u centru Vrnjačke Banje da nije mogla ni da pomisli da bi neko tako nešto mogao da joj uradi. - Prskali su me suzavcem i udarali pendrecima sigurno duže od jednog minuta. Klekla… »
Oglasila se pretučena pevačica! Nakon pakla koji je sinoć doživela pevačica otkrila da jedino ovo može biti motiv…

Oglasila se pretučena pevačica! Nakon pakla koji je sinoć doživela pevačica otkrila da jedino ovo može biti motiv…

Alo 28.02.2022
Pevačica do detalja ispričala šta se desilo sinoć pre njenog nastupa. Pevačica, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Marina Maky Radosavljević pretučena je sinoć u Vrnjačkoj banji gde živi. Marina je stigla oko 19:30 ispred lokala u kojem je… »
Žiri Zvezda Granda imao podeljene komentare o prebijenoj pevačici (VIDEO)

Žiri Zvezda Granda imao podeljene komentare o prebijenoj pevačici (VIDEO)

Nova 28.02.2022
Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je sinoć u Vrnjačkoj Banji. Kako je napisala u svom postu, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca. Kaže da su prskali suzavcem, oborili na zemlju i… »
Potezali pištolje, letele flaše, sevale palice, a njemu su nož zarili u srce! Ovo su pevači koji su preživeli napade tokom…

Potezali pištolje, letele flaše, sevale palice, a njemu su nož zarili u srce! Ovo su pevači koji su preživeli napade tokom…

Kurir 28.02.2022
Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je u nedelju naveče u Vrnjačkoj Banji. Nju su napala dvojica maskiranih muškaraca, koja su je prskali suzavcem, oborili na zemlju i udarali pendrekom. Posao… »
Jezive fotke isprebijane Zvezde Granda! Puna modrica, podliva, ogrebotina, nasilnici palicama nisu promašili nijednu tačku na…

Jezive fotke isprebijane Zvezde Granda! Puna modrica, podliva, ogrebotina, nasilnici palicama nisu promašili nijednu tačku na…

Kurir 28.02.2022
Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je u nedelju naveče u Vrnjačkoj Banji i to pred lokalom u kojem je trebalo da nastupa. Nju su, kako je napisala u svom postu, napala dvojica maskiranih… »
Pretučena srpska pevačica: Marina otkrila potresne detalje - tukli je pendrekom u Vrnjačkoj Banji! (foto)

Pretučena srpska pevačica: Marina otkrila potresne detalje - tukli je pendrekom u Vrnjačkoj Banji! (foto)

Večernje novosti 28.02.2022
Foto: Facebook printscreen/Marina Radosavljevic Kako je napisala na svom Fejsbuk profilu, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca, a ovdašnja policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja. Marina je napisala da su je muškarci napali bez… »
Pevačica, bivša Zvezda Granda, prebijena ispred lokala u Vrnjačkoj Banji

Pevačica, bivša Zvezda Granda, prebijena ispred lokala u Vrnjačkoj Banji

Nova 28.02.2022
Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je sinoć u Vrnjačkoj Banji. Kako je napisala u svom postu, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca. Kaže da su prskali suzavcem, oborili na zemlju i… »
Zvezda "Granda" pretučena u Vrnjačkoj Banji: "Tukli su me pendrekom i prskali suzavac"

Zvezda "Granda" pretučena u Vrnjačkoj Banji: "Tukli su me pendrekom i prskali suzavac"

Blic 28.02.2022
Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa "Zvezde Granda", pretučena je sinoć u Vrnjačkoj Banji. Kako je napisala u svom postu na Fejsbuku, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca. Marina je navela da su je prskali… »
Zvezda Granda pretučena pred nastup u Vrnjačkoj Banji: Ruka u gipsu, oborili je na zemlju, tukli pendrekom, prskali suzavcem

Zvezda Granda pretučena pred nastup u Vrnjačkoj Banji: Ruka u gipsu, oborili je na zemlju, tukli pendrekom, prskali suzavcem

Kurir 28.02.2022
Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je u Vrnjačkoj Banji. Kako je napisala u svom postu, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca. Kaže da su prskali suzavcem, oborili na zemlju i udarali… »
Pevačica prebijena na parkingu pred nastup - tukli je pendrekom! Zvezda Granda u šoku, pokazala povrede (foto)

Pevačica prebijena na parkingu pred nastup - tukli je pendrekom! Zvezda Granda u šoku, pokazala povrede (foto)

Mondo 28.02.2022
Nekadašnja učesnica Zvezda Granda objasnila šta se dogodilo. Nekadašnja učesnica Zvezda Granda objasnila šta se dogodilo. Nekadašnja učesnica Zvezda Granda, pevačica Marina Radosavljević, pretučena je sinoć u Vrnjačkoj Banji, što je otkrila… »

Vesti dana »