Povezane vesti
Ukrajinska vojska pretrpela strahovite gubitke: Zapad šalje oružje, eksplozije odjekuju u Kijevu, ruska avijacija i vojska u…
Srbija danas 28.02.2022
Pratite dešavanja uživo iz minuta u minut na našem portalu. Peti dan od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini. Sve spremno za pregovore Moskve i Kijeva u Belorusiji. U nedelju je Putin naredio poseban režim za ruske strateške snage. Borbe u… »
Rusija i Ukrajina: Da li bi Putin aktivirao nuklearno oružje
Južne vesti 28.02.2022
Anadolu Agency via Getty Images Ruski predsednik Vladimir Putin podigao je nuklearne snage u poseban režim vojne dužnosti Dozvolite mi da počnem. Toliko puta sam pomislio: „Putin ne bi to nikad uradio". A onda to uradi. „Nikada ne bi anektirao Krim?" Ali… »
Rusija i Ukrajina: Da li bi Putin aktivirao nuklearno oružje
Radio 021 28.02.2022
„Nikad to ne bi uradio" nije fraza koja se može primeniti na Vladimira Putina, veruje BBC novinar Stiv Rozenberg. Anadolu Agency via Getty Images Ruski predsednik Vladimir Putin podigao je nuklearne snage u poseban režim vojne dužnosti Dozvolite mi da… »
Vesti dana »
RIK proglasio Studentsku listu-Studenti pobeđuju, prikupljeno više od 69.000 važećih potpisa
Bujanovačke pre 23 minutajoš 30 povezanih
Jutra sveža, pa opet 30 stepeni: Evo šta kažu meteorolozi do kraja septembra
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane
Prvi aplauz za ursulu fond der Lajen! "da budem sasvim jasna..." Obraća se predsednica Evropske komisije, govor o stanju EU čuvan kao najstroža tajna (video)
Kurir pre 23 minutajoš 17 povezanih
Dan odluke u Hagu – počelo izricanje presude Tačiju, Krasnićiju, Veseljiju i Seljimiju; napeto i pred sudom i u Prištini
RTS pre 8 minutajoš 34 povezane
Kac: Izrael će završiti posao u Gazi, cilj iseljavanje Palestinaca; Huti tvrde da su oborili F-15 iznad Jemena
RTS pre 13 minutajoš 15 povezanih