Povezane vesti
Horor noć u rijalitiju: Zadrugari završili u bolnici zbog povreda, jedan pao kao pokošen dok je brojao pare
Blic 28.02.2022
Sinoć je nastao potpuni haos u "Zadruzi" kada je muški deo zadrugara rešio da se zabavi, pa su uzeli loptu i igrali kockice u dvorištu. Ipak, igra ih je skupo koštala, a Sandi Kojić i Fran Pujas su zbog povreda završili u bolnici. Fran Pujas je pao… »
Pogledajte kako je Fran Pujas slomio ruku! Isplivao snimak pada, izveli ga iz Zadruge, a vratio se sa gipsom! Šok! (video)
Kurir 28.02.2022
Fran Pujas se vratio u "Zadrugu", a sada je zadobio tešku povredu ruke. U toku igre, dok je šutirao loptu, Fran je svom težinom pao direktno na ruku. Produkcija je morala hitno da ga izvede, a njemu je stavljen gips. View this post on Instagram A post… »
Vesti dana »
Američki izbori – Tramp proglasio pobedu: Zahvalan sam narodu što su me izabrali za 47. predsednika (VIDEO)
RTV pre 14 minutajoš 291 povezana
Ko je sve čestitao Trampu na pobedi: Vučić, Vulin, Orban, EU, Netanjahu, Šolc, Zelenski, Bajden...
Radio 021 pre 19 minutajoš 64 povezane
MUP izdao saopštenje povodom protesta u Novom Sadu: Preduzete radnje protiv 14 lica
Insajder pre 3 satajoš 59 povezanih
Vučić sa Fijalom i Čeferinom: Večera sa velikim prijateljima; Poslužio sam najbolje srpsko meso FOTO
B92 pre 44 minutajoš 50 povezanih