Повезане вести
Прве избеглице из Украјине стигле у Србију: Више од 500.000 напустило земљу
Правда 28.02.2022
Директор Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила Радош Ђуровић каже да су прве избеглице из Украјине већ почеле да долазе у Србију, за сада, углавном код своје родбине и пријатеља. "Контактирају нас и ми их упућујемо на… »
Избеглице из Украјине стижу у Србију
Слободна Европа 28.02.2022
"Имамо прве избеглице из Украјине, контактирали су нас у суботу, а то се наставило до данас", рекао је за Радио Слободна Европа Радош Ђуровић, директор невладиног Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила. "За сада су то људи… »
Прве избеглице из Украјине већ почеле да долазе у Србију
Еуроневс 28.02.2022
Директор Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила Радош Ðуровић каже да су прве избеглице из Украјине већ почеле да долазе у Србију, за сада, углавном код своје родбине и пријатеља. "Контактирају нас и ми их упућујемо на… »
Ђуровић: Избеглице из Украјине већ стигле у Србију
Дневник 28.02.2022
БЕОГРАД: Директор Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила Радош Ђуровић каже да су прве избеглице из Украјјине већ почеле да долазе у Србију, за сада, углавном код своје родбине и пријатеља. "Контактирају нас и ми их… »
Прве избеглице из Украјине већ почеле да долазе у Србију
Нова 28.02.2022
Директор Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила Радош Ðуровић изјавио је да су прве избеглице из Украјјине већ почеле да долазе у Србију, , за сада, углавном код своје родбине и пријатеља. „Контактирају нас и ми их упућујемо… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 2 сатајош 30 повезаних
Вучић: Рафинерија НИС-а у Панчеву неће радити од уторка, сналазићемо се на разне начине
Нова економија пре 2 сатајош 21 повезана
Колики је одзив гласача у Мионици, Неготину и Сечњу током преподнева?
Данас пре 1 сатјош 24 повезане
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против БиХ у квалификацијама за СП
Недељник пре 3 сатајош 33 повезане