Povezane vesti
Čitajte u “Vestima”: Kroz NATO do priznanja
Vesti online 28.02.2022
Zahtevi iz Prištine za prijem Kosova u NATO i otvaranje vojne baze nisu ideja Albanaca sa Kosova, već njihovih lobista u SAD i EU kojom hoće da nateraju četiri zemlje EU, članice NATO, da priznaju nezavisnost Kosova, prokomentarisao je predsednik… »
Vučić: Ne znam kolika je opasnost da Kosovo postane član NATO-a, ali nije naivno
Politika 28.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne može u ovom trenutku da proceni koliko je realna opasnost da Kosovo postane član NATO-a, što je plasirano iz Prištine kao zahtev, ali da situacija nije „nimalo naivna”, i da je za tu ideju čuo… »
Vučić: Nimalo naivne ideje da se Kosovo hitno primi u NATO
Vesti online 28.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da ideja za hitan prijem Kosova u NATO nije potekla iz Prištine, nego od albanskih lobista, i dodao da je cilj da četiri zemlje EU priznaju Kosovo, kao i da se Srbija stavi pred svršen čin. – Ne mogu u… »
Pre 7 meseci čuo sam to za NATO Predsednik: Nije to ideja Prištine nego njenih lobista, ovo im je cilj o biltu, vukanu i…
Kurir 28.02.2022
BEOGRAD - Pre 7 meseci čuo sam za ideju o mogućem ulasku tzv. Kosova u NATO, tako sam saznao iz naših obaveštajnih podataka. Nije to ideja Prištine nego njenih lobista. A osnovni cilj te ideje jeste da se nateraju četiri zemlje članice koje nisu… »
Vučić: Članstvo Kosova u NATO je ideja političara iz SAD - cilj je da četiri zemlje EU koje su članice priznaju Kosovo
Euronews 28.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o zahtevu Kosova da postane NATO član, istakavši da će Srbija "uvek poštovati međunarodno pravo". "Prvi put sam čuo za to pre par meseci - to nije ideja Albanaca sa Kosova, već političara iz SAD"… »
Vučić razotkrio namere lobista Albanaca sa Kim: Evo šta se krije iza zahteva za hitno članstvo u NATO
Večernje novosti 28.02.2022
Foto: Tanjug Vučić je, odgovarajući na pitanje da li je moguće da Priština u trenutnoj situaciji profitira i ostvari svoje ciljeve, podsetio da je pre pola godine prvi put čuo za takvu ideju. - Nije to ideja Albanaca sa Kosova, već njihovih lobista… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane