Повезане вести
Читајте у “Вестима”: Кроз НАТО до признања
Вести онлине 28.02.2022
Захтеви из Приштине за пријем Косова у НАТО и отварање војне базе нису идеја Албанаца са Косова, већ њихових лобиста у САД и ЕУ којом хоће да натерају четири земље ЕУ, чланице НАТО, да признају независност Косова… »
Вучић: Не знам колика је опасност да Косово постане члан НАТО-а, али није наивно
Политика 28.02.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да не може у овом тренутку да процени колико је реална опасност да Косово постане члан НАТО-а, што је пласирано из Приштине као захтев, али да ситуација није „нимало наивна”, и да је… »
Вучић: Нимало наивне идеје да се Косово хитно прими у НАТО
Вести онлине 28.02.2022
Председник Србије Александар Вучић оценио је да идеја за хитан пријем Косова у НАТО није потекла из Приштине, него од албанских лобиста, и додао да је циљ да четири земље ЕУ признају Косово, као и да се Србија стави пред свршен… »
Вучић: Чланство Косова у НАТО је идеја политичара из САД - циљ је да четири земље ЕУ које су чланице признају Косово
Еуроневс 28.02.2022
Председник Србије Александар Вучић говорио је о захтеву Косова да постане НАТО члан, истакавши да ће Србија "увек поштовати међународно право". "Први пут сам чуо за то пре пар месеци - то није идеја Албанаца са Косова, већ… »
Пре 7 месеци чуо сам то за НАТО Председник: Није то идеја Приштине него њених лобиста, ово им је циљ о билту, вукану и…
Курир 28.02.2022
БЕОГРАД - Пре 7 месеци чуо сам за идеју о могућем уласку тзв. Косова у НАТО, тако сам сазнао из наших обавештајних података. Није то идеја Приштине него њених лобиста. А основни циљ те идеје јесте да се натерају четири земље… »
Вучић разоткрио намере лобиста Албанаца са Ким: Ево шта се крије иза захтева за хитно чланство у НАТО
Вечерње новости 28.02.2022
Фото: Тањуг Вучић је, одговарајући на питање да ли је могуће да Приштина у тренутној ситуацији профитира и оствари своје циљеве, подсетио да је пре пола године први пут чуо за такву идеју. - Није то идеја Албанаца са Косова… »
Вести дана »
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана