Povezane vesti
Vučić: Srbija će čuvati svoju poziciju o ukrajinskoj krizi koliko god bude mogla
N1 Info 28.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija ima svoju poziciju po pitanju ukrajinske krize i čuvaće je koliko god bude mogla. Vučić je povodom navoda švedskog diplomate Karla Bilta da se Srbija svojim stavom o ruskoj invaziji na… »
Vučić kaže da će Srbija čuvati svoju poziciju prema ukrajinskoj krizi
Slobodna Evropa 28.02.2022
"Srbija ima svoju poziciju po pitanju ukrajinske krize i čuvaće je koliko god bude mogla", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 28. februara na otvaranju radova na izgradnji nove fabrike kompanije Wacker Neuson u Kragujevcu. Vučić je povodom… »
Predsednik Vučić: Za 3 dana ostario sam 10 godina! Prethodni događaji za mene nisu bili kampanja, već noćna mora
Kurir 28.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su, usled ukrajinske krize i velikog pritiska kojem je izložen, protekli dani za njega bili noćna mora, najteži u njegovom dosadašnjem profesionalnom radu - Prethodni dani za mene nisu bili… »
Vučić: Situacija nije naivna za Srbiju, za 3 dana ostario sam kao za 10 godina
Nova 28.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da situacija po Srbiju, u vezi krize u Ukrajini, uopšte nije naivna. Upitan da li će Srbija snositi posledice zbog neuvođenja sankcija Rusiji, kao i da prokomentariše tvit Karla Bilta da zbog toga Srbija… »
Predsednik Vučić o koreografiji Delija: To su laži, histerija protiv naše zemlje
Kurir 28.02.2022
Predsednik republike Srbije Aleksandar Vučić dotakao tokom obraćanja medijima u Kragujevcu na početku izgradnje "Wacker Neuson" i dešavanja sa Marakane, na kojoj je viđena koreografija Delija koja je izazvala pregršt lažnih vesti i sramnih… »
"Ne pamtim da je ovako teška situacija bila": Vučić: Godina prođe, ali dan nikad. Ostario sam za tri dana kao u prethodnih…
Blic 28.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da situacija po Srbiju, u vezi s krizom u Ukrajini, uopšte nije naivna. Upitan da li će Srbija snositi posledice zbog neuvođenja sankcija Rusiji, kao i da prokomentariše tvit Karla Bilta da zbog toga Srbija… »
Histerija protiv Srbije! Vučić o lažnim vestima koje su se pojavile u medijima
Večernje novosti 28.02.2022
Foto: Tanjug - Za mene su prethodni dani bukvalno kao noćna mora, najteži u mom profesionalnom radu. Drago mi je da to drugi ljudi ne osećaju. Prihvatio sam sve kritike, primedbe, pritiske.. Čak ni u Briselu 2013. godine, kada je bilo veoma, veoma… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane