Повезане вести

Вучић: Србија ће чувати своју позицију о украјинској кризи колико год буде могла

Вучић: Србија ће чувати своју позицију о украјинској кризи колико год буде могла

Н1 Инфо 28.02.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Србија има своју позицију по питању украјинске кризе и чуваће је колико год буде могла. Вучић је поводом навода шведског дипломате Карла Билта да се Србија својим ставом о руској… »
Вучић каже да ће Србија чувати своју позицију према украјинској кризи

Вучић каже да ће Србија чувати своју позицију према украјинској кризи

Слободна Европа 28.02.2022
"Србија има своју позицију по питању украјинске кризе и чуваће је колико год буде могла", рекао је председник Србије Александар Вучић 28. фебруара на отварању радова на изградњи нове фабрике компаније Вацкер Неусон у… »
Председник Вучић: За 3 дана остарио сам 10 година! Претходни догађаји за мене нису били кампања, већ ноћна мора

Председник Вучић: За 3 дана остарио сам 10 година! Претходни догађаји за мене нису били кампања, већ ноћна мора

Курир 28.02.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су, услед украјинске кризе и великог притиска којем је изложен, протекли дани за њега били ноћна мора, најтежи у његовом досадашњем професионалном раду - Претходни дани за… »
Председник Вучић о кореографији Делија: То су лажи, хистерија против наше земље

Председник Вучић о кореографији Делија: То су лажи, хистерија против наше земље

Курир 28.02.2022
Председник републике Србије Александар Вучић дотакао током обраћања медијима у Крагујевцу на почетку изградње "Вацкер Неусон" и дешавања са Маракане, на којој је виђена кореографија Делија која је изазвала прегршт лажних вести… »
Вучић: Ситуација није наивна за Србију, за 3 дана остарио сам као за 10 година

Вучић: Ситуација није наивна за Србију, за 3 дана остарио сам као за 10 година

Нова 28.02.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио да ситуација по Србију, у вези кризе у Украјини, уопште није наивна. Упитан да ли ће Србија сносити последице због неувођења санкција Русији, као и да прокоментарише твит Карла Билта да… »
"Не памтим да је овако тешка ситуација била": Вучић: Година прође, али дан никад. Остарио сам за три дана као у претходних 10…

"Не памтим да је овако тешка ситуација била": Вучић: Година прође, али дан никад. Остарио сам за три дана као у претходних 10…

Блиц 28.02.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио да ситуација по Србију, у вези с кризом у Украјини, уопште није наивна. Упитан да ли ће Србија сносити последице због неувођења санкција Русији, као и да прокоментарише твит Карла Билта… »
Хистерија против Србије! Вучић о лажним вестима које су се појавиле у медијима

Хистерија против Србије! Вучић о лажним вестима које су се појавиле у медијима

Вечерње новости 28.02.2022
Фото: Тањуг - За мене су претходни дани буквално као ноћна мора, најтежи у мом професионалном раду. Драго ми је да то други људи не осећају. Прихватио сам све критике, примедбе, притиске.. Чак ни у Бриселу 2013. године, када је… »

Вести дана »