Повезане вести

Детаљи крваве драме у Умки! Здравка нападач јурио док га није сустигао: Друг га нашао крвавог у аутомобилу!

Детаљи крваве драме у Умки! Здравка нападач јурио док га није сустигао: Друг га нашао крвавог у аутомобилу!

Курир 28.02.2022
Здравко Б. је превезен на одељење ортопедије на Бањици и одбио је сарадњу са полицијом, а његов нападач је приведен. У Царевачког улици у Умки данас је дошло до пуцњаве у којој је рањен Здравко Б. (25). Полиција је имала… »
"Мислио сам да је упуцан у ногу, онда ми је рекао да је и у стомак": Пријатељ рањеног боксера из Умке полицајцима испричао…

"Мислио сам да је упуцан у ногу, онда ми је рекао да је и у стомак": Пријатељ рањеног боксера из Умке полицајцима испричао…

Блиц 28.02.2022
- Чекао сам Здравка да дође по мене јер смо требали да идемо у кладионицу. Са терасе сам видео да су врата од његовог возила улубљена. Мислио сам да је имао саобраћајну несрећу... - рекао је полицајцима пријатељ боксера… »
Дошао сав крвав по друга па заједно отишли у апотеку: Нападач који је пуцао на Здравка у Умки, пре 3 године напао и његовог…

Дошао сав крвав по друга па заједно отишли у апотеку: Нападач који је пуцао на Здравка у Умки, пре 3 године напао и његовог…

Курир 28.02.2022
Здравко Б. (25) на ког је пуцано у улици Царска у београдском насељу Умка пронађен је упуцан на улици. Како сазнајемо упуцани младић се договорио са пријатељем да се нађу. - Чули смо да је Здравко упуцан, па је крвав дошао по… »
Пронађен рањен насред улице у Умци! Прве слике са места несреће - младић (24) одбио да сарађује са полицијом (фото)

Пронађен рањен насред улице у Умци! Прве слике са места несреће - младић (24) одбио да сарађује са полицијом (фото)

Мондо 28.02.2022
У пуцњави је повређен младић (24). У пуцњави је повређен младић (24). У београдском насељу Умка догодила се данас пуцњава. У Царевачкој улици на Умци упуцан је младић (24) у ногу и стомак. Полиција и лекари упућени су на… »
Пуцњава у умки: Младић рањен у ногу и стомак, одбија сарадњу с полицијом

Пуцњава у умки: Младић рањен у ногу и стомак, одбија сарадњу с полицијом

Курир 28.02.2022
БЕОГРАД - У београдском насељу Умка догодила се пуцњава у којој је рањена једна особа. Упуцан је младић (25) у ногу и стомак. Упуцан је у Царевачкој улици у том београдском насељу. Приликом доласка полиције и Хитне помоћи био… »
Први снимци из умке: Млади боксер нађен рањен насред Царске улице, не зна се ко је пуцао ни зашто а он ни да зуцне пред…

Први снимци из умке: Млади боксер нађен рањен насред Царске улице, не зна се ко је пуцао ни зашто а он ни да зуцне пред…

Курир 28.02.2022
БЕОГРАД - Здравко Б. (25) на ког је пуцано у улици Царска у београдском насељу Умка пронађен је упуцан на улици. - Засад се не зна ко је пуцао на младића и који је мотив напада, али је упуцани одбио сарадњу са полицијом - каже… »
"Братаница ЈЕ викнула: 'Бежи у кућу, пуца се!'" Комшије откриле детаље напада на боксера: Младић рањен лежао на улици, из…

"Братаница ЈЕ викнула: 'Бежи у кућу, пуца се!'" Комшије откриле детаље напада на боксера: Младић рањен лежао на улици, из…

Блиц 28.02.2022
Изашла сам из куће да испратим комшиницу и видим на путу лежи дечко! У том тренутку изашла је и моја братаница и рекла ми: "Бежи тетка у кућу, ту се пуца". Овако за "Блиц" комшиница описује детаље пуцњаве у којој је данас… »
Полиција блокирала улицу у којој је дошло до пуцњаве: Младић рањен у стомак и ногу, полицајци не дају никоме да прође…

Полиција блокирала улицу у којој је дошло до пуцњаве: Младић рањен у стомак и ногу, полицајци не дају никоме да прође…

Блиц 28.02.2022
Полиција је блокирала Царевачку улицу у београдском насељу Умка где је данас рањен младић П. З. Како јавља репортер "Блица" с лица места, полиција не да да се прође кроз ову улицу, а младић је по свему судећи рањен у кући или… »

Вести дана »