Povezane vesti
"Ovo je za mene noćna mora" Vučić o pritiscima: Ostario sam u prethodna tri dana, kao u prethodnih deset godina
Srbija danas 28.02.2022
Zahtev tzv. Kosova da uđe u NATO nije nova ideja, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom otvaranja fabrike Wacker Neuson u Kragujevcu. - Prvi put sam čuo za to pre par meseci, to nije ideja Albanaca s kosova, to je ideja političara iz SAD -… »
Vučić: Ne znam kolika je opasnost da Kosovo postene član NATO ali nije naivno
Radio sto plus 28.02.2022
„Bez obzira da li će još neko priznati Kosovo kao nezavisno, mi ostajemo da se držimo medjunarodnog javnog prava i vodimo brigu o svom teritorijanom integritetu“, rekao je danas Vučić, koji je prisustvovao početku radova na izgradnji nove fabrike… »
Vesti dana »
Tramp otkrio čime je oboren F-15: Sumnjali smo na iransku zamku kad je pilot poslao poruku
Večernje novosti pre 6 satijoš 56 povezanih
Pažnja, imamo novo tenisko čudo! Svet će opet pričati o "Rafi" iz Španije, koji je osvojio prvu ATP titulu
Telegraf pre 5 satijoš 21 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 18 satijoš 21 povezana
Vaskrs kakav niste očekivali: Temperatura će biti u padu za 15 stepeni, a evo gde će padati i sneg
Telegraf pre 12 satijoš 33 povezane
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
Nova pre 6 satijoš 12 povezanih