Povezane vesti

Policija blokirala ulicu u kojoj je došlo do pucnjave: Mladić ranjen u stomak i nogu, policajci ne daju nikome da prođe…

Policija blokirala ulicu u kojoj je došlo do pucnjave: Mladić ranjen u stomak i nogu, policajci ne daju nikome da prođe…

Blic 28.02.2022
Policija je blokirala Carevačku ulicu u beogradskom naselju Umka gde je danas ranjen mladić P. Z. Kako javlja reporter "Blica" s lica mesta, policija ne da da se prođe kroz ovu ulicu, a mladić je po svemu sudeći ranjen u kući ili dvorištu. Ranjeni… »
"Bratanica JE viknula: 'Beži u kuću, puca se!'" Komšije otkrile detalje napada na boksera: Mladić ranjen ležao na ulici…

"Bratanica JE viknula: 'Beži u kuću, puca se!'" Komšije otkrile detalje napada na boksera: Mladić ranjen ležao na ulici…

Blic 28.02.2022
Izašla sam iz kuće da ispratim komšinicu i vidim na putu leži dečko! U tom trenutku izašla je i moja bratanica i rekla mi: "Beži tetka u kuću, tu se puca". Ovako za "Blic" komšinica opisuje detalje pucnjave u kojoj je danas ranjen mladić Zdravko… »
Pucnjava u umki: Mladić (24) ranjen u nogu i stomak, odbija da sarađuje sa policijom

Pucnjava u umki: Mladić (24) ranjen u nogu i stomak, odbija da sarađuje sa policijom

Blic 28.02.2022
U beogradskom naselju Umka dogodila se pucnjava u kojoj je ranjena jedna osoba. Kako se nezvanično saznaje ranjeni je P. Z. Do napada je došlo u Carevačkoj ulici u ovom naselju. Kada je polciija stigla na lice mesta mladić je bio u svesnom stanju i… »

Vesti dana »