Povezane vesti
Policija blokirala ulicu u kojoj je došlo do pucnjave: Mladić ranjen u stomak i nogu, policajci ne daju nikome da prođe…
Blic 28.02.2022
Policija je blokirala Carevačku ulicu u beogradskom naselju Umka gde je danas ranjen mladić P. Z. Kako javlja reporter "Blica" s lica mesta, policija ne da da se prođe kroz ovu ulicu, a mladić je po svemu sudeći ranjen u kući ili dvorištu. Ranjeni… »
"Bratanica JE viknula: 'Beži u kuću, puca se!'" Komšije otkrile detalje napada na boksera: Mladić ranjen ležao na ulici…
Blic 28.02.2022
Izašla sam iz kuće da ispratim komšinicu i vidim na putu leži dečko! U tom trenutku izašla je i moja bratanica i rekla mi: "Beži tetka u kuću, tu se puca". Ovako za "Blic" komšinica opisuje detalje pucnjave u kojoj je danas ranjen mladić Zdravko… »
Pucnjava u umki: Mladić (24) ranjen u nogu i stomak, odbija da sarađuje sa policijom
Blic 28.02.2022
U beogradskom naselju Umka dogodila se pucnjava u kojoj je ranjena jedna osoba. Kako se nezvanično saznaje ranjeni je P. Z. Do napada je došlo u Carevačkoj ulici u ovom naselju. Kada je polciija stigla na lice mesta mladić je bio u svesnom stanju i… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta pozvali Rektorski kolegijum da odbije poziv na dijalog
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
NIS zvanično zatražio odlaganje sankcija, stigla podrška iz Mađarske
Nova pre 37 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
Danas pre 49 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
Danas pre 1 satjoš 21 povezana