Povezane vesti

Oglasio se direktor škole sa Vračara odakle je nestao dečak: Nikome nije jasno zašto je sam izašao! Pronađen na drugom…

Oglasio se direktor škole sa Vračara odakle je nestao dečak: Nikome nije jasno zašto je sam izašao! Pronađen na drugom…

Kurir 28.02.2022
Dečak (11) koji je nestao danas posle četvrog časa, oko 12.30 sati, pronađen je tri sata kasnije, oko četiri kilometara od škole iz koje je sam izašao. Podsetimo, OŠ "Siniša Nikolajević" nalazi se na Vračaru, u Timočoj ulici, a dečak koji… »
Srećan kraj potrage! Pronađen nestali dečak sa Vračara, našla ga Interventna četiri kilometara od škole odakle je sam…

Srećan kraj potrage! Pronađen nestali dečak sa Vračara, našla ga Interventna četiri kilometara od škole odakle je sam…

Blic 28.02.2022
Dečak V. S, za kojim se tragalo danas nakon što je sam izašao iz škole na opštini Vračar, pronađen je živ i zdrav, saznaje "Blic". Dečak je pronađen ubrzo nakon što je policija krenula u potragu za mališanom. Podsetimo, dečak je išetao iz… »
Nestalo dete na Vračaru! Vanja išetao sam iz škole i onda mu se gubi svaki trag

Nestalo dete na Vračaru! Vanja išetao sam iz škole i onda mu se gubi svaki trag

Blic 28.02.2022
Dečak Vanja S. nestao je danas u beogradskoj opštini Vračar. Prema prvim informacijama Vanja je išetao iz škole Siniša Nikolajević koju pohađa i od tada mu se gubi svaki trag.… »
Nestao dečak na Vračaru! Vanja išetao sam iz škole i od tad mu se gubi svaki trag

Nestao dečak na Vračaru! Vanja išetao sam iz škole i od tad mu se gubi svaki trag

Mondo 28.02.2022
Nestao dečak u Beogradu! Nestao dečak u Beogradu! Dečak Vanja S. nestao je u beogradskoj opštini Vračar. Vanja je navodno išetao iz škole Siniša Nikolajević koju pohađa i od tada mu se gubi svaki trag, na sebi je imao sivo-plavu jaknu. Porodica… »
Pronađen nestali dečak na Vračaru

Pronađen nestali dečak na Vračaru

Nova 28.02.2022
Dečak Vanja S, koji je nestao ranije danas u beogradskoj opštini Vračar, nakon što je išetao iz škole Siniša Nikolajević koju pohađa, pronađen je ovog popodneva. To je potvrđeno za Nova.rs u MUP Srbije. Porodica je ranije uputila apel… »
Srećan kraj potrage! Dečak koji je nestao na Vračaru nađen živ i zdrav!

Srećan kraj potrage! Dečak koji je nestao na Vračaru nađen živ i zdrav!

Mondo 28.02.2022
Pronađen dečak koji je nestao u Beogradu! Pronađen dečak koji je nestao u Beogradu! Dečak koji je nestao danas na Vračaru pronađen je živ i zdrav kako javljaju Novosti. Pronađen je na uglu Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona… »

Vesti dana »