Повезане вести

Огласио се директор школе са Врачара одакле је нестао дечак: Никоме није јасно зашто је сам изашао! Пронађен на другом крају…

Огласио се директор школе са Врачара одакле је нестао дечак: Никоме није јасно зашто је сам изашао! Пронађен на другом крају…

Курир 28.02.2022
Дечак (11) који је нестао данас после четврог часа, око 12.30 сати, пронађен је три сата касније, око четири километара од школе из које је сам изашао. Подсетимо, ОШ "Синиша Николајевић" налази се на Врачару, у Тимочој улици, а… »
Срећан крај потраге! Пронађен нестали дечак са Врачара, нашла га Интервентна четири километара од школе одакле је сам изашао…

Срећан крај потраге! Пронађен нестали дечак са Врачара, нашла га Интервентна четири километара од школе одакле је сам изашао…

Блиц 28.02.2022
Дечак В. С, за којим се трагало данас након што је сам изашао из школе на општини Врачар, пронађен је жив и здрав, сазнаје "Блиц". Дечак је пронађен убрзо након што је полиција кренула у потрагу за малишаном. Подсетимо, дечак је… »
Срећан крај потраге! Дечак који је нестао на Врачару нађен жив и здрав!

Срећан крај потраге! Дечак који је нестао на Врачару нађен жив и здрав!

Мондо 28.02.2022
Пронађен дечак који је нестао у Београду! Пронађен дечак који је нестао у Београду! Дечак који је нестао данас на Врачару пронађен је жив и здрав како јављају Новости. Пронађен је на углу Булевара деспота Стефана и Џорџа… »
Пронађен нестали дечак на Врачару

Пронађен нестали дечак на Врачару

Нова 28.02.2022
Дечак Вања С, који је нестао раније данас у београдској општини Врачар, након што је ишетао из школе Синиша Николајевић коју похађа, пронађен је овог поподнева. То је потврђено за Нова.рс у МУП Србије. Породица је раније упутила… »
Нестао дечак на Врачару! Вања ишетао сам из школе и од тад му се губи сваки траг

Нестао дечак на Врачару! Вања ишетао сам из школе и од тад му се губи сваки траг

Мондо 28.02.2022
Нестао дечак у Београду! Нестао дечак у Београду! Дечак Вања С. нестао је у београдској општини Врачар. Вања је наводно ишетао из школе Синиша Николајевић коју похађа и од тада му се губи сваки траг, на себи је имао сиво-плаву… »
Нестало дете на Врачару! Вања ишетао сам из школе и онда му се губи сваки траг

Нестало дете на Врачару! Вања ишетао сам из школе и онда му се губи сваки траг

Блиц 28.02.2022
Дечак Вања С. нестао је данас у београдској општини Врачар. Према првим информацијама Вања је ишетао из школе Синиша Николајевић коју похађа и од тада му се губи сваки траг.… »

Вести дана »