Povezane vesti
Metak je proleteo pored mojih očiju, on je pao mrtav! Goca Božinovska o tragediji s nastupa - "Ljudi su bežali"
Mondo 28.02.2022
Pevačica Goca Božinovska otkrila je da je tokom karijere doživela dosta neprijatnosti i priznala da je više puta strahovala za svoju bezbednost. Pevačica Goca Božinovska otkrila je da je tokom karijere doživela dosta neprijatnosti i priznala da je više… »
Metak je proleteo pored mojih očiju i čovek je pao mrtav dok sam pevala: Goca Božinovska na nastupu izbegla hitac u glavu…
Kurir 28.02.2022
Posao pevača naše estrade uopšte nije lak. Iako se uz njihov posao vezuje veselje, zabava i dobar provod neki od pevača proživeli su pravu dramu i za dlaku spasli su živu glavu. Na neke estradne umetnike pojedinci su fizički nasrtali, dok su na druge… »
Vesti dana »

„Ruski dronovi nisu zalutali“: Snimak Flight Radar-a pokazuje kakva drama se odvijala na nebu iznad Poljske FOTO, VIDEO
Nova pre 10 minutajoš 64 povezane

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 18 povezanih

Batinaši tukli navijače Srbije zbog skandiranja „Ko ne skače taj je ćaci“
Nedeljnik pre 19 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 30 minutajoš 19 povezanih