Povezane vesti
Deteta mi, mrzim te! Viktorija Mitrović pozelenela od besa na Osmakčića: S*eks nam je odvratan, neću više da trpim poniženja!…
Kurir 28.02.2022
Viktorija Mitrović, nakon ankete u kojoj je došlo do sukoba za crnim stolom sa Markom Osmakčićem, kada mu je zamerila odnos sa Sandrom Rešić, obrušila se o njega ispred Bele kuće. - Najbolje da se razdovojimo - rekla je Viki. - Jao, nemoj molim te -… »
Daj, čoveče! Posveti se sebi i ne kukaj! Dalila stavila do znanja Ša kako treba da se ponaša, sasula mu sve u lice! (video)
Kurir 28.02.2022
Dalila Dragojević, Martina Petrović i Nenad Aleksić Ša su razgovarali u pušionici o reperovom boravku u Zadruzi: - Nije mi lako, ja sam ušao ovde zbog nje, a ona meni pali stvari, baca u vodu sve. Nisam to zaslužio - rekao je Ša. - Nije mi jasno što… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 81 povezana

Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova o otetom Ognjenu Markoviću
Nova pre 36 minutajoš 37 povezanih

Dve žrtve napada kod sinagoge u Mančesteru, policija ubila osumnjičenog
BBC News pre 1 satjoš 58 povezanih

"Očekivali smo pre tropsku temperaturu, nego sneg početkom oktobra" Danas na Zlataru čitav dan pada sneg, ovo su slike sa lica mesta (foto)(video)
Alo pre 26 minutajoš 69 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski ratni brod uplovio u luku Ašdod sa pritvorenim aktivistima
Euronews pre 2 satajoš 40 povezanih