Повезане вести

ПОТПУНА ПРОМЕНА! Луна Ђогани показала нови нос! Овако изгледа после операције! (ФОТО)

ПОТПУНА ПРОМЕНА! Луна Ђогани показала нови нос! Овако изгледа после операције! (ФОТО)

Свет & Скандал 28.02.2022
Луна Ђогани показала је себе у новом издању, а свима на друштвеним мрежама се свидела ова њена промена. Луна је искористила филтер на Инстаграму и показала како сада изгледа. Луна је о томе јавно и говорила. – Изашла сам из… »
(Фото) Луна објавила фотку након операције носа: Ево како сада изгледа, један детаљ свима запао за око

(Фото) Луна објавила фотку након операције носа: Ево како сада изгледа, један детаљ свима запао за око

Блиц 28.02.2022
Победница ријалити програма "Задруга 2" Луна Ђогани ускоро ће прославити свој 26. рођендан, а претходно се у то име частила естетском корекцијом носа. Ђоганијева је сада на свом Инстаграм профилу објавила фотографију и показала… »
Прва фотка луне Ђогани након операције! Показала нови нос - ево како сада изгледа (фото)

Прва фотка луне Ђогани након операције! Показала нови нос - ево како сада изгледа (фото)

Мондо 28.02.2022
Луна Ђогани одлучила се на још једну корекцију, те је сада показала и прве резултате. Луна Ђогани одлучила се на још једну корекцију, те је сада показала и прве резултате. Након што је уградила силиконе у груди, некадашња… »
Потпуна трансформација луне Ђогани: Код пластичара је средила нос, усне и груди, а ове фотке показују шта може естетска…

Потпуна трансформација луне Ђогани: Код пластичара је средила нос, усне и груди, а ове фотке показују шта може естетска…

Блиц 28.02.2022
Победница друге сезоне "Задруге", јутјуберка Луна Ђогани, признала је јуче да је оперисала нос код пластичног хирурга. Луна је пре тога кориговала и груди и усне, а њена промена током претходних година је и те како велика. Како… »
Луна Ђогани оперисала нос: "Ово сам дуго хтела", частила је себе одласком код пластичара

Луна Ђогани оперисала нос: "Ово сам дуго хтела", частила је себе одласком код пластичара

Блиц 27.02.2022
Победница "Задруге 2" Луна Ђогани прославиће почетком марта 26. рођендан, а себе је пре тога почастила операцијом носа. Како "Српски Телеграф" пише, Ђоганијева је средином месеца имала мању хируршку интервенцију, после које није… »

Вести дана »