Povezane vesti
Janša uporedio Putina sa slobodanom miloševićem: Napraviće iste neracionalne korake, kad mu stvari ne idu po planu
Kurir 28.02.2022
Zapad mora zaustaviti predsednika Rusije Vladimir Putin odmah jer ako Kijev padne, to će imati posledice po ceo istok Evrope, rekao je portalu Euraktiv premijer Slovenije Janez Janša." Ja sam 100 odsto uveren da se Rusija neće zaustaviti u Ukrajini ako… »
Janša: Ako padne Kijev, to će imati posledice po ceo istok Evrope
N1 Info 28.02.2022
Zapad mora zaustaviti predsednika Rusije Vladimir Putin odmah, jer ako Kijev padne, to će imati posledice po ceo istok Evrope, rekao je portalu Euraktiv premijer Slovenije Janez Janša. „Ja sam 100 odsto uveren da se Rusija neće zaustaviti u Ukrajini… »
Vesti dana »
„Vučić je slagao, zvao je Zobenicu, bled je izašao sa sastanka SNS-a“: Marinika Tepić o snimku glavnog čoveka SNS za Vojvodinu
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih
Da li Srbiji prete obilne snežne padavine? Objavljena najnovija prognoza za naredne dane: Evo kada možemo da očekujemo sunčanije i toplije vreme
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
(FOTO / VIDEO) Radnici Čistoće peru crvenu farbu sa Trga slobode posle protesta građana: Reagovala policija nakon manjeg incidenta
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih
Fajnenšel tajms: 60.000 Ukrajinaca dezertiralo ove godine; Zašto je vojni budžet Rusije najtanovitiji u postsovjetskoj istoriji
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih
Fantastičan duel u Subotici pripao gostima iz Beograda: Kodi Miler-Mekentajer vodio Zvezdu do nove pobede u ABA ligi! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 22 povezane