Povezane vesti

Skot Morison pozitivan na korona virus

Skot Morison pozitivan na korona virus

Politika 01.03.2022
KANBERA - Australijski premijer Skot Morison saopštio je danas da je pozitivan na korona virus, ali da će nastaviti da obavlja zvanične dužnosti dok je u izolaciji. „Imam simptome slične gripu i oporavljaću se tokom narednih nedelju dana”, naveo… »
Premijer Australije Skot Morison ima kovid

Premijer Australije Skot Morison ima kovid

Radio 021 01.03.2022
Premijer Australije Skot Morison izjavio je da je danas pozitivno testiran na korona virus, ali da će nastaviti sa obavljanjem službenih dužnosti dok bude u izolaciji. "Imam simptome nalik gripu i oporavljaću se u narednih sedam dana", naveo je… »
Premijer Australije Skot Morison zaražen koronavirusom

Premijer Australije Skot Morison zaražen koronavirusom

N1 Info 01.03.2022
Premijer Australije Skot Morison izjavio je da je pozitivno testiran na koronavirus, ali da će nastaviti sa obavljanjem službenih dužnosti dok bude u izolaciji. „Imam simptome nalik gripu i oporavljaću se u narednih sedam dana“, naveo je Morison… »
Raste broj žrtava poplava u Australiji, stotine ljudi zarobljeno, noć provode na krovovima

Raste broj žrtava poplava u Australiji, stotine ljudi zarobljeno, noć provode na krovovima

Euronews 01.03.2022
Broj poginulih u poplavama na istoku Australije porastao je na deset, a vojni helikopteri nastavljaju da spasavaju ljude sa krovova kuća u poplavljenim naseljima. Deseta žrtva nezapamćenih poplava je žena starosti oko 80 godina koja je pronađena… »

Vesti dana »