Повезане вести

Скот Морисон позитиван на корона вирус

Скот Морисон позитиван на корона вирус

Политика 01.03.2022
КАНБЕРА - Аустралијски премијер Скот Морисон саопштио је данас да је позитиван на корона вирус, али да ће наставити да обавља званичне дужности док је у изолацији. „Имам симптоме сличне грипу и опорављаћу се током наредних… »
Премијер Аустралије Скот Морисон има ковид

Премијер Аустралије Скот Морисон има ковид

Радио 021 01.03.2022
Премијер Аустралије Скот Морисон изјавио је да је данас позитивно тестиран на корона вирус, али да ће наставити са обављањем службених дужности док буде у изолацији. "Имам симптоме налик грипу и опорављаћу се у наредних седам… »
Премијер Аустралије Скот Морисон заражен коронавирусом

Премијер Аустралије Скот Морисон заражен коронавирусом

Н1 Инфо 01.03.2022
Премијер Аустралије Скот Морисон изјавио је да је позитивно тестиран на коронавирус, али да ће наставити са обављањем службених дужности док буде у изолацији. „Имам симптоме налик грипу и опорављаћу се у наредних седам дана“… »
Расте број жртава поплава у Аустралији, стотине људи заробљено, ноћ проводе на крововима

Расте број жртава поплава у Аустралији, стотине људи заробљено, ноћ проводе на крововима

Еуроневс 01.03.2022
Број погинулих у поплавама на истоку Аустралије порастао је на десет, а војни хеликоптери настављају да спасавају људе са кровова кућа у поплављеним насељима. Десета жртва незапамћених поплава је жена старости око 80 година… »

Вести дана »