Повезане вести

Украјина и Русија: „Жене и деца су се нашли у хаосу рата" - избеглице масовно пристижу у Пољску

Украјина и Русија: „Жене и деца су се нашли у хаосу рата" - избеглице масовно пристижу у Пољску

Радио 021 01.03.2022
Уједињене нације процењују да је око 400.000 људи већ побегло пред борбама у Украјини, многи су се упутили у суседну Пољску, а процењује се да би на крају земљу могло да напусти и до пет милиона људи. ББЦ Огроман број… »

Јужне вести 01.03.2022
ББЦ Огроман број људи бежи од рата у Украјини и покушава да уђе у Пољску и друге земље „Ми нисмо изазвали овај рат… али Украјина је остала препуштена себи, а Украјина је јака. „Надам се да ћемо ми изаћи као победници", каже ми… »
Жесток удар руса: Трупе настављају да уништавају опрему Оружаних снага Украјине (видео)

Жесток удар руса: Трупе настављају да уништавају опрему Оружаних снага Украјине (видео)

Вечерње новости 01.03.2022
Фото: Принтсцреен/т.ме/РВвоенкор Очевидац је снимио последице недавне битке у Украјини. Подсетимо, данас је шести дан од почетка специјалне операције Русије у Украјини. Команда Ваздухопловства Оружаних снага Украјине саопштила је… »

Правда 01.03.2022
Трупе Русије и Донбаса настављају да уништавају опрему Оружаних снага Украјине. Очевидац је снимио последице недавне битке у Украјини. Подсетимо, данас је шести дан од почетка специјалне операције Русије у Украјини. Команда… »
Беже стотине хиљада Украјинаца: Мапа новог егзодуса усред Европе

Беже стотине хиљада Украјинаца: Мапа новог егзодуса усред Европе

Нова 01.03.2022
Из сата у сат, све већи број Украјинаца напушта своје домове и креће ка граничним прелазима у покушају да напусти своју државу у којој од 24. фебруара букти рат. Један део њих успео је да пребегне, а они који су имали мање… »

Вести дана »