Povezane vesti
Ukrajina i Rusija: „Žene i deca su se našli u haosu rata" - izbeglice masovno pristižu u Poljsku
Radio 021 01.03.2022
Ujedinjene nacije procenjuju da je oko 400.000 ljudi već pobeglo pred borbama u Ukrajini, mnogi su se uputili u susednu Poljsku, a procenjuje se da bi na kraju zemlju moglo da napusti i do pet miliona ljudi. BBC Ogroman broj ljudi beži od rata u Ukrajini… »
Ukrajina i Rusija: „Žene i deca su se našli u haosu rata" - izbeglice masovno pristižu u Poljsku
Južne vesti 01.03.2022
BBC Ogroman broj ljudi beži od rata u Ukrajini i pokušava da uđe u Poljsku i druge zemlje „Mi nismo izazvali ovaj rat… ali Ukrajina je ostala prepuštena sebi, a Ukrajina je jaka. „Nadam se da ćemo mi izaći kao pobednici", kaže mi Roman, ogrnut… »
Žestok udar rusa: Trupe nastavljaju da uništavaju opremu Oružanih snaga Ukrajine (video)
Večernje novosti 01.03.2022
Foto: Printscreen/t.me/RVvoenkor Očevidac je snimio posledice nedavne bitke u Ukrajini. Podsetimo, danas je šesti dan od početka specijalne operacije Rusije u Ukrajini. Komanda Vazduhoplovstva Oružanih snaga Ukrajine saopštila je da će ta zemlja od… »
Žestok udar rusa: Trupe nastavljaju da uništavaju opremu Oružanih snaga Ukrajine (video)
Pravda 01.03.2022
Trupe Rusije i Donbasa nastavljaju da uništavaju opremu Oružanih snaga Ukrajine. Očevidac je snimio posledice nedavne bitke u Ukrajini. Podsetimo, danas je šesti dan od početka specijalne operacije Rusije u Ukrajini. Komanda Vazduhoplovstva Oružanih… »
Beže stotine hiljada Ukrajinaca: Mapa novog egzodusa usred Evrope
Nova 01.03.2022
Iz sata u sat, sve veći broj Ukrajinaca napušta svoje domove i kreće ka graničnim prelazima u pokušaju da napusti svoju državu u kojoj od 24. februara bukti rat. Jedan deo njih uspeo je da prebegne, a oni koji su imali manje sreće, dane provode u dugim… »
Vesti dana »
Mesarović: Inspiratore ubistva Đinđića moguće razotkriti, paralelne službe iz 90-tih i danas moćne
Beta pre 32 minutajoš 30 povezanih
Nova podela u SB UN: Usvojena rezolucija protiv Irana, SAD vetom srušio ruski poziv na obostrani prekid vatre
NIN pre 31 minutajoš 35 povezanih
Da li je vreme za penziju Novaka?! Podatak koji otkriva pravu sliku i da li je vreme da okači reket o klin!
Hot sport pre 6 minutajoš 72 povezane
Sneg se vraća u Srbiju: Meteorolozi šokirali prognozom za 17. mart, evo gde će se prvo zabeleti
Pravda pre 7 minutajoš 19 povezanih
ANEM: Novosađanin osuđen zbog pretnji smrću Ani Lalić Hegediš
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 4 povezane