Повезане вести

Гробари, Партизан вас зове на фејнорд! Почиње продаја карата за најважнију европску утакмицу!

Гробари, Партизан вас зове на фејнорд! Почиње продаја карата за најважнију европску утакмицу!

Мондо 01.03.2022
Црно-бели наредног четвртка дочекују Холанђане. Црно-бели наредног четвртка дочекују Холанђане. Фудбалери Партизана се спремају за четвртак и утакмицу Суперлиге против Младости из Лучана, када ће у Хумској покушати да се искупе… »
Звездан Терзић изузетно задовољан: Ја сам персонификација Црвене звезде, никада већа разлика између нас и Партизана!

Звездан Терзић изузетно задовољан: Ја сам персонификација Црвене звезде, никада већа разлика између нас и Партизана!

Хот спорт 01.03.2022
Први човек Црвене звезде након дербија! Први човек Црвене звезде, Звездан Терзић, гостовао је на телевизији К1 на којој је видно задовољан причао о много различитих ствари, а највише о дербију. „И срећан сам и поносан, али… »
"Разлика између Звезде и Партизана никад већа, 'појели' смо их", Терзић и о џентлмену Станојевићу!

"Разлика између Звезде и Партизана никад већа, 'појели' смо их", Терзић и о џентлмену Станојевићу!

Спортске.нет 01.03.2022
Гостујући на телевизији К1, генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић осврнуо се на недавно одиграни 166. Вечити дерби. "Црвено-бели" су код куће славили против ривала резултатом 2:0 головима Охија и Катаија. "Никада нисам… »
Терзић „пецнуо“ Партизан: Појели смо их, и на -5 сам рекао да ћемо бити прваци

Терзић „пецнуо“ Партизан: Појели смо их, и на -5 сам рекао да ћемо бити прваци

Нова 01.03.2022
Генерални директор ФК Црвена звезда, Звездан Терзић, прокоментарисао је 166. вечити дерби. Звезда је победила са 2:0 и „закувала“ у шампионској трци. „Срећан сам и поносан, али сам и навикао на то. Никада нисам био мирнији пред… »
Косановић: „Повратници“ су коштали Партизан

Косановић: „Повратници“ су коштали Партизан

Данас 01.03.2022
Вермезовић: Није без значаја ни то што је Звезда имала седам дана за припреме за ову утакмицу, док је Партизан у четвртак играо меч Лиге конференција против Спарте. О томе сад нико не прича, а верујем да би се то итекако… »

Вести дана »