Повезане вести
Гробари, Партизан вас зове на фејнорд! Почиње продаја карата за најважнију европску утакмицу!
Мондо 01.03.2022
Црно-бели наредног четвртка дочекују Холанђане. Црно-бели наредног четвртка дочекују Холанђане. Фудбалери Партизана се спремају за четвртак и утакмицу Суперлиге против Младости из Лучана, када ће у Хумској покушати да се искупе… »
Звездан Терзић изузетно задовољан: Ја сам персонификација Црвене звезде, никада већа разлика између нас и Партизана!
Хот спорт 01.03.2022
Први човек Црвене звезде након дербија! Први човек Црвене звезде, Звездан Терзић, гостовао је на телевизији К1 на којој је видно задовољан причао о много различитих ствари, а највише о дербију. „И срећан сам и поносан, али… »
"Разлика између Звезде и Партизана никад већа, 'појели' смо их", Терзић и о џентлмену Станојевићу!
Спортске.нет 01.03.2022
Гостујући на телевизији К1, генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић осврнуо се на недавно одиграни 166. Вечити дерби. "Црвено-бели" су код куће славили против ривала резултатом 2:0 головима Охија и Катаија. "Никада нисам… »
Терзић „пецнуо“ Партизан: Појели смо их, и на -5 сам рекао да ћемо бити прваци
Нова 01.03.2022
Генерални директор ФК Црвена звезда, Звездан Терзић, прокоментарисао је 166. вечити дерби. Звезда је победила са 2:0 и „закувала“ у шампионској трци. „Срећан сам и поносан, али сам и навикао на то. Никада нисам био мирнији пред… »
Косановић: „Повратници“ су коштали Партизан
Данас 01.03.2022
Вермезовић: Није без значаја ни то што је Звезда имала седам дана за припреме за ову утакмицу, док је Партизан у четвртак играо меч Лиге конференција против Спарте. О томе сад нико не прича, а верујем да би се то итекако… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 54 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 9 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 4 минутајош 31 повезана
ЦИВИЦУС снизио оцену Србији: Сврстана у категорију „под репресијом“
Став.лифе пре 2 сатајош 15 повезаних