Povezane vesti

Vučić: Orgomni pritisci na Srbiju, verujem da ćemo uspeti da odolimo

Vučić: Orgomni pritisci na Srbiju, verujem da ćemo uspeti da odolimo

Glas Zapadne Srbije 01.03.2022
Ogromni su pritisci na Srbiju, i biće mnogo teško izdržati ih, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić, ali i izrazio uverenje da će naša zemlja uspeti da odoli svim tim pritiscima, da sačuva zemlju, neukaljanog obraza. Odgovarajući… »
Hrvatska podigla borbenu gotovost: Vučić ima spreman odgovor - "Ja sam im kriv"

Hrvatska podigla borbenu gotovost: Vučić ima spreman odgovor - "Ja sam im kriv"

Srbija danas 01.03.2022
Aleksandar Vučić navodi da je podizanje borbene gotovosti hrvatske vojske pravo čelnika te zemlje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je podizanje borbene gotovsti hrvatske vojske i kampanju koju tamošnji mediji vode protiv njega na… »
Vučić: Neki u Srbiji bi želeli da zabrane sve medije koji drugačije govore

Vučić: Neki u Srbiji bi želeli da zabrane sve medije koji drugačije govore

Beta video 01.03.2022
BEOGRAD - Na pitanje kako komentariše zahteve pojedinaca da Srbija, poput EU, zabrani ruske kanale ``Sputnjik`` i ``Raša tudej``, Vučić je ocenio da bi ``neki`` u Srbiji želeli da zabrane sve medije koji drugačije govore. Novinar Slobodan Georgijev… »
Vučić: Ogromni su pritisci na Srbiju, držaćemo se koliko možemo

Vučić: Ogromni su pritisci na Srbiju, držaćemo se koliko možemo

Jugmedia 01.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je, odgovorajući na konstaticiju da Beograd „sedi na dve stolice“, da Srbija ima „svoju stolicu“, te da su pritisci ogromni na našu zemlju i da će to biti teško izdržati. „Do kasno sam imao… »
Vučić: Pridružićemo se odlukama UN o kršenju teritorijalnog integriteta Ukrajine, za sankcije ne

Vučić: Pridružićemo se odlukama UN o kršenju teritorijalnog integriteta Ukrajine, za sankcije ne

Radio sto plus 01.03.2022
Vučić je novinarima na početku izgradnje saobraćajnice Sremska Rača – Kuzmin, rekao da je u ponedeljak na Generalnoj sednici UN o ukrajinskoj krizi bilo glasanje za devet odluka, od kojih se Srbija pridružila jednoj, kao i da će se danas… »
"Toliko o poštovanju nezavisnosti" Vučić o Rusiji: Pritisci su ogromni, imao sam razgovore do kasno u noć sa predstavnicima…

"Toliko o poštovanju nezavisnosti" Vučić o Rusiji: Pritisci su ogromni, imao sam razgovore do kasno u noć sa predstavnicima…

Srbija danas 01.03.2022
Ogromni pritisci da uvedemo sankcije Rusiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na obeležavanju početka radova na auto-puta Kuzmin-Sremska Rača da su veliki pritisci na Srbiju da uvede sankcije Rusiji i da je noćas imao sastanke sa… »

Vesti dana »