Повезане вести

Вучић: Оргомни притисци на Србију, верујем да ћемо успети да одолимо

Вучић: Оргомни притисци на Србију, верујем да ћемо успети да одолимо

Глас Западне Србије 01.03.2022
Огромни су притисци на Србију, и биће много тешко издржати их, поручио је данас председник Александар Вучић, али и изразио уверење да ће наша земља успети да одоли свим тим притисцима, да сачува земљу, неукаљаног образа… »
Хрватска подигла борбену готовост: Вучић има спреман одговор - "Ја сам им крив"

Хрватска подигла борбену готовост: Вучић има спреман одговор - "Ја сам им крив"

Србија данас 01.03.2022
Александар Вучић наводи да је подизање борбене готовости хрватске војске право челника те земље. Председник Србије Александар Вучић коментарисао је подизање борбене готовсти хрватске војске и кампању коју тамошњи медији воде… »
Вучић: Неки у Србији би желели да забране све медије који другачије говоре

Вучић: Неки у Србији би желели да забране све медије који другачије говоре

Бета видео 01.03.2022
БЕОГРАД - На питање како коментарише захтеве појединаца да Србија, попут ЕУ, забрани руске канале ``Спутњик`` и ``Раша тудеј``, Вучић је оценио да би ``неки`` у Србији желели да забране све медије који другачије говоре. Новинар… »
Вучић: Огромни су притисци на Србију, држаћемо се колико можемо

Вучић: Огромни су притисци на Србију, држаћемо се колико можемо

Југмедиа 01.03.2022
Председник Србије Александар Вучић, изјавио је, одговорајући на констатицију да Београд „седи на две столице“, да Србија има „своју столицу“, те да су притисци огромни на нашу земљу и да ће то бити тешко издржати. „До касно сам… »
Вучић: Придружићемо се одлукама УН о кршењу територијалног интегритета Украјине, за санкције не

Вучић: Придружићемо се одлукама УН о кршењу територијалног интегритета Украјине, за санкције не

Радио сто плус 01.03.2022
Вучић је новинарима на почетку изградње саобраћајнице Сремска Рача – Кузмин, рекао да је у понедељак на Генералној седници УН о украјинској кризи било гласање за девет одлука, од којих се Србија придружила једној, као и да ће… »
"Толико о поштовању независности" Вучић о Русији: Притисци су огромни, имао сам разговоре до касно у ноћ са представницима…

"Толико о поштовању независности" Вучић о Русији: Притисци су огромни, имао сам разговоре до касно у ноћ са представницима…

Србија данас 01.03.2022
Огромни притисци да уведемо санкције Русији. Председник Србије Александар Вучић рекао је на обележавању почетка радова на ауто-пута Кузмин-Сремска Рача да су велики притисци на Србију да уведе санкције Русији и да је ноћас имао… »

Вести дана »