Повезане вести

Нови Сад, спортски град: Вучевић најавио изградњу прве атлетске дворане и стадиона у Србији

Нови Сад, спортски град: Вучевић најавио изградњу прве атлетске дворане и стадиона у Србији

Блиц 01.03.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, објавио је на свом Инстаграм налогу да је поносан што Нови Сад негује спортски дух и што ускоро креће и са капиталним пројектом - изградњом прве атлетске дворане и стадиона у Србији, који… »
Вучевић: Улажемо у спорт, од 2014. до 2020. поставили смо 35 теретана на отвореном, вредне око 44,5 милиона динара (фото)

Вучевић: Улажемо у спорт, од 2014. до 2020. поставили смо 35 теретана на отвореном, вредне око 44,5 милиона динара (фото)

Србија данас 01.03.2022
Велика улагања у будућност Новог Сада. Поносан сам што Нови Сад негује спортски дух и што ускоро крећемо и са капиталним пројектом - изградњом прве атлетске дворане и стадиона у Србији, која ће постати спортско средиште не само… »
Вучевић: Нови Сад озбиљно улаже у спорт

Вучевић: Нови Сад озбиљно улаже у спорт

Дневник 01.03.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић саопштио је на Инстаграм налогу да град годинама озбиљно улаже у спортске активности: „Поносан сам што Нови Сад негује спортски дух и што ускоро крећемо и са капиталним пројектом -… »
Вучевић:Улажемо у спорт, од 2014. до 2020. поставили смо 35 теретана на отвореном, вредне око 44,5 милиона динара

Вучевић:Улажемо у спорт, од 2014. до 2020. поставили смо 35 теретана на отвореном, вредне око 44,5 милиона динара

Курир 01.03.2022
Поносан сам што Нови Сад негује спортски дух и што ускоро крећемо и са капиталним пројектом - изградњом прве атлетске дворане и стадиона у Србији, која ће постати спортско средиште не само наше земље већ целог региона, најавио… »

Вести дана »