Povezane vesti
Novi Sad, sportski grad: Vučević najavio izgradnju prve atletske dvorane i stadiona u Srbiji
Blic 01.03.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, objavio je na svom Instagram nalogu da je ponosan što Novi Sad neguje sportski duh i što uskoro kreće i sa kapitalnim projektom - izgradnjom prve atletske dvorane i stadiona u Srbiji, koji će postati… »
Vučević: Ulažemo u sport, od 2014. do 2020. postavili smo 35 teretana na otvorenom, vredne oko 44,5 miliona dinara (foto)
Srbija danas 01.03.2022
Velika ulaganja u budućnost Novog Sada. Ponosan sam što Novi Sad neguje sportski duh i što uskoro krećemo i sa kapitalnim projektom - izgradnjom prve atletske dvorane i stadiona u Srbiji, koja će postati sportsko središte ne samo naše zemlje već… »
Vučević: Novi Sad ozbiljno ulaže u sport
Dnevnik 01.03.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević saopštio je na Instagram nalogu da grad godinama ozbiljno ulaže u sportske aktivnosti: „Ponosan sam što Novi Sad neguje sportski duh i što uskoro krećemo i sa kapitalnim projektom - izgradnjom prve… »
Vučević:Ulažemo u sport, od 2014. do 2020. postavili smo 35 teretana na otvorenom, vredne oko 44,5 miliona dinara
Kurir 01.03.2022
Ponosan sam što Novi Sad neguje sportski duh i što uskoro krećemo i sa kapitalnim projektom - izgradnjom prve atletske dvorane i stadiona u Srbiji, koja će postati sportsko središte ne samo naše zemlje već celog regiona, najavio je gradonačelnik… »
Vesti dana »

Tako blizu, a tako daleko: Angelina Topić četvrta, Gardaševićeva razočarala
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih

Putin opet udario na Kijev! Rusi pet sati gađali prestonicu Ukrajine: Pogođene stambene zgrade, među poginulima i dete (5)
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Pucač iz odžaka pobegao kolima, pratio ga crni auto - kamere sve snimile Šta se sve sinoć izdešavalo: Ispalio 2 hica u čoveka samo zato što je branio opštinu
Kurir pre 54 minutajoš 8 povezanih

Nesreća kod Pančevačkog mosta: Hitna pomoć pronašla mladića sa opekotinama
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

U izraelskom vazdušnom udaru ubijen lider Hamasa u Gazi; Fatah pozvao Hamas da preda vlast u Pojasu Gaze
RTS pre 1 minutjoš 8 povezanih