Povezane vesti
Poziv mladima da upišu vojne škole
RTV 01.03.2022
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pozvao je danas mlade da se prijave na konkurs za upis u vojne škole koji je otvoren do 31. marta i postanu deo velike porodice u kojoj je mi uvek iznad ja, navodi se u saopštenju. Na… »
Ministar odbrane pozvao mlade da se upišu u vojne škole
Danas 01.03.2022
Ministar odbrane Nebojša Stefanović pozvao je danas mlade u Srbiji da se prijave na konkurs za upis u vojne škole do 31. marta i da, kako je rekao, postanu „deo velike porodice u kojoj je ‘mi’ uvek iznad ‘ja'“. „Prijavite se, budite deo jedne velike… »
"Vaša ljubav prema otadžbini odjekuje ovim prostorom": Nebojša Stefanović na promociji rezervnih oficira generacije "Septembar…
Blic 28.02.2022
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas svečanosti na Vojnoj akademiji na kojoj je ukazom predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića u čin rezervnog potporučnika promovisano 77… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 2 satajoš 81 povezana

Žandarmerija dočekala učesnike protesta ispred SNS-a u Nišu
Serbian News Media pre 32 minutajoš 25 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 4 satijoš 48 povezanih

Putničko vozilo marke Golf povlači se sa tržišta Srbije zbog rizika od povreda
Forbes pre 2 satajoš 22 povezane