Povezane vesti
Više se ne vređaju kad im kažu da su prostitutke: Kristijan opleo po Ani Korać, za Viki tvrdi da je lagala za silovanje
Mondo 01.03.2022
Kristijan Golubović izneo nove šokantne tvrdnje. Kristijan Golubović izneo nove šokantne tvrdnje. Kontroverzni bivši učesnik Zadruge, Kristijan Golubović, nedavno je u emisiji izjavio da stopostotno zna da su dve učesnice rijalitija bile silovane, ali… »
Šok tvrdnje kristijana golubovića: Viktorija laže da ju je pop silovao! Evo kako je došao do tog zaključka...
Kurir 01.03.2022
Kristijan Golubović nikada nije krio da je voleo buran život i da je radio sve ono što je hteo u svojoj mladosti, međutim, kako kaže, nikada nije imao seks sa prostitutkom. - Kurve sam isključivo plačao svojim prijateljima, jer meni je moj otac rekao da… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ! Danas veoma toplo, sparno i neprijatno svi treba da budu na oprezu zbog ovoga!
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih

Maskirana lica demolirala kafić u Valjevu, vlasnik otkriva šta se desilo: „Izlupali su ceo inventar, radnicu i goste istukli, pa pobegli“
Nova pre 27 minutajoš 4 povezane

SRCE: Krivične prijave protiv Marka Krička zbog zlostavljanja i polnog uznemiravanja
Nedeljnik pre 6 minutajoš 12 povezanih

Pao dogovor! Zelenski ide kod Trampa u Vašington, zna se i kad: Prvo oglašavanje ukrajinskog lidera nakon samita na Aljasci
Blic pre 1 satjoš 68 povezanih

Oglasili se iz Denvera: "Selektor Pešić i Srbija su ukrali..." VIDEO
B92 pre 27 minutajoš 36 povezanih