Povezane vesti
„Nazvao me majmunom“ – rasizam na utakmici La Lige
N1 Info 01.03.2022
Španska La Liga osuđuje rasističke uvrede koje je navijač Granade uputio igraču Kadiza Karlosu Akapu. Odbrambeni igrač Kadiza je u drugom poluvremenu zamenjen, a tom prilikom jedan navijač domaćeg tima je oponašao majmuna, gestikulirajući prema… »
„Nazvao me majmunom“ – rasizam na utakmici La Lige
Sport klub 01.03.2022
Španska La Liga osuđuje rasističke uvrede koje je navijač Granade uputio igraču Kadiza Karlosu Akapu. Odbrambeni igrač Kadiza je u drugom poluvremenu zamenjen, a tom prilikom jedan navijač domaćeg tima je oponašao majmuna, gestikulirajući prema… »
Primera osudila rasističke uvrede na račun igrača Kadiza
Danas 01.03.2022
Španska fudbalska liga saopštila je danas da osuđuje rasističke uvrede, koje je navijač Granade uputio igraču Kadiza, Karlosu Akapu. Odbrambeni igrač Kadiza je u drugom poluvremenu zamenjen, a tom prilikom jedan navijač domaćeg tima je oponašao majmuna… »
Vesti dana »
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 6 satijoš 23 povezane
Neočekivan momenat na Formuli 1 u Mađarskoj, Hamilton mislio da je prvi, a onda mu je naloženo da se pomeri
Telegraf pre 1 danjoš 25 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Serbian News Media pre 1 danjoš 14 povezanih
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 6 satijoš 14 povezanih
(Video) Šok u Rusiji! Putinov prijatelj mu "sasuo" u lice predlog za Ukrajinu pred kamerama: Pogledajte njegovu reakciju
Blic pre 5 satijoš 17 povezanih