Povezane vesti
Fon der Lajen o situaciji u Ukrajini: Trenutak istine za Evropu
N1 Info 01.03.2022
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je povodom situacije u Ukrajini da je ovo "trenutak istine" za Evropu, citirajući uvodnik ukrajinskog lista, objavljeno je na sajtu Evropske unije (EU). Ona je prilikom obraćanja na sednici… »
Bićemo tu za vas, otvaramo vrata za sve koji beže od putinovih bombi Poruka Ursule fon der Lajen: Ovo je trenutak istine za…
Kurir 01.03.2022
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas povodom situacije u Ukrajini da je ovo "trenutak istine" za Evropu, citirajući uvodnik ukrajinskog lista, objavljeno je danas na sajtu Evropske unije (EU). Ona je prilikom obraćanja na… »
Vesti dana »

Završena trosatna blokada Brankovog mosta u znak podrške prosvetnim radnicima
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane

Afera "Signal": Trampovi ljudi na vrućoj stolici, svi se drže iste priče posle skandala: "Nema ratnih planova, nema opasnosti..." (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 34 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane